+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldrop.
Laad meer vacatures

Schilder Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken schilders in Oost-Brabant voor verschillende soorten werk. Of je nu houdt van schilderen bij mensen thuis of op grote bouwplaatsen, wij vinden de juiste plek voor jou. Je gaat aan de slag met verschillende taken, afhankelijk van wat je kunt. We verwelkomen schilders van alle niveaus. Je krijgt een goed salaris, bouwt pensioen op en maakt kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Plus, je bent welkom op onze gezellige evenementen en cursussen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij plaatsen jou bij een opdrachtgever in Oost-Brabant die perfect bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan schilderen bij particulieren thuis of liever werkt op grote bouwprojecten, wij vinden een werkplek waar jouw schildertalenten tot hun recht komen. Je gaat aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van jouw vaardigheden.


Ben jij het?

Alle niveaus van schilders zijn welkom. We plaatsen je op een plek waar je zelfstandig kunt werken of waar je kunt samenwerken met andere schilders om je vaardigheden te verbeteren. Je hebt een rijbewijs B, eigen vervoer en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen wij je kosteloos om deze te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen bekijken we een passend salaris op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Bij elke gewerkte uur spaar je punten die je kunt inruilen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Bovendien nodigen we je graag uit voor onze jaarlijkse barbecue, borrels en kosteloze cursussen.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en die projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die we voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in