+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Oedenrode.
Laad meer vacatures

Schilder Sint-Oedenrode

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte plek om te groeien in je schilderscarrière. We zoeken de ideale werkplek voor jou, waar je met plezier aan de slag gaat. Of je nu van grote projecten houdt of liever particulier werkt, we hebben altijd iets passends. Je kunt rekenen op een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis cursussen volgen om jezelf te verbeteren. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus en zijn er gezellige evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe stap in je schildersloopbaan in Oost-Brabant? Bij ons vind je werk in je eigen regio, bij een opdrachtgever die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere klussen of liever deelneemt aan grootschalige projecten, wij zorgen ervoor dat het werk altijd netjes en verantwoordelijk wordt uitgevoerd. Als schilder kun je diverse taken verwachten, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. We vinden de ideale werkplek voor jou op basis van je ervaring en vaardigheden.


Ben jij het?

Of je nu al enige ervaring hebt als schilder of net begint, we verwelkomen je graag! Zelfstandig kunnen werken is een pluspunt, maar ook teamwerk wordt gewaardeerd, vooral bij grotere projecten. Beheersing van de Nederlandse taal, een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn belangrijk. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je graag om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van je vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een salaris voor tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je kunt zelf je pensioenregeling kiezen en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar om je snel bij een geschikte opdrachtgever te plaatsen, waar je met plezier zult werken. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar van harte welkom om kosteloos bij ons een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je punten met elke werkdag, die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van gereedschappen tot complete weekendjes weg! Ook kijken we, samen met je Fabercollega's, uit naar je aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste projecten in je buurt! We vinden een werkplek die perfect bij je past, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. We zijn iedere dag bereikbaar voor al je vragen en zorgen, zodat we op de hoogte blijven van je voortgang en ervoor zorgen dat je je altijd goed voelt op het werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in