+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Schilder Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je de kans om als schilder aan projecten in Oost-Brabant te werken die echt bij jou passen. Of je nu houdt van verbouwingen of grootschalig onderhoud, er is werk in jouw buurt. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals schuren, lakken, en houtrotreparaties. We zoeken een plek die past bij jouw talenten. Je krijgt een goed salaris, kunt cursussen volgen en punten sparen voor cadeaus. Ook zijn er leuke evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber krijg je de kans om aan projecten in Oost-Brabant te werken die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu de voorkeur geeft aan renovaties bij particulieren thuis of liever betrokken bent bij grootschalig onderhoud, wij hebben werk voor jou in jouw omgeving. Afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren ga je aan de slag met diverse werkzaamheden, zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten waar jouw expertise ligt, en wij vinden de perfecte werkplek voor jou.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring als schilder gaan we op zoek naar een plek waar je zelfstandig aan de slag kunt, of waar je de juiste begeleiding krijgt om verder te groeien. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken jou makkelijker inzetbaar. Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat, of bereid bent om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

We stellen een salaris voor je vast op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder, variërend tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de mogelijkheid tot wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen via een regeling naar eigen keuze, en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. Daarnaast nodigen we je uit om kosteloos cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook spaar je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, en kijken we uit naar jouw aanwezigheid op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, samen met jouw Fabercollega's.


Waar jij werkt

Bij Faber vinden we voor jou als schilder een werkplek waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die perfect bij jou passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en we staan altijd klaar om jouw vragen en zorgen te beantwoorden. Neem snel contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in