+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Budel.
Laad meer vacatures

Schilder Budel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je de kans om als schilder aan projecten in Oost-Brabant te werken die bij jou passen. Of je nu liever thuis verbouwt of aan grotere projecten werkt, er is werk in jouw buurt. Je kunt taken doen zoals schuren, lakken, of houtrotreparaties. Zelfs zonder veel ervaring ben je welkom. Ook kun je gratis cursussen volgen om meer te leren. Plus, je verdient punten voor leuke cadeaus door te werken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber krijg je de kans om aan projecten in Oost-Brabant te werken die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu de voorkeur geeft aan verbouwingen bij mensen thuis of liever deelneemt aan grotere onderhoudsprojecten, wij hebben werk voor jou in jouw omgeving. Afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren kun je aan de slag met taken zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten waar je goed in bent en wij vinden de perfecte werkplek voor je.


Ben jij het?

We zoeken een schilder met enige ervaring in het vakgebied. Je hebt de kennis om zelfstandig te werken, maar bent ook bereid om samen te werken met collega's aan grotere projecten. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, ben je welkom bij ons! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze kosteloos via Faber behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw vaardigheden en ervaring als schilder stellen we een salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens de pensioensregeling van jouw keuze en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Bovendien kun je meerdere keren per jaar kosteloos bij ons cursussen volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, zoals gereedschappen of zelfs weekendjes weg, met elke werkdag die je bij ons doorbrengt. We kijken er ook naar uit om je te zien op onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, samen met je collega's van Faber.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag aan projecten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in