+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deurne.
Laad meer vacatures

Schilder Deurne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Werk in een ervaren team aan verschillende projecten, van huizen tot natuurmonumenten. Jouw vakmanschap is belangrijk. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je sparen voor gereedschap en leuke uitjes. Elk jaar kun je gratis cursussen volgen om meer te leren. Vergeet onze zomerbarbecue en winterborrel niet! We helpen je graag de perfecte werkplek te vinden. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een uitdagende rol waarbij je deel uitmaakt van een ervaren schildersteam en werkt voor verschillende opdrachtgevers, van particulieren tot natuurmonumenten? Met jouw expertise als schilder lever je een waardevolle bijdrage aan de realisatie van diverse en indrukwekkende projecten. Onze opdrachtgever hecht veel belang aan effectieve communicatie en zorgvuldig vakmanschap.


Ben jij het?

We zijn op zoek naar een ervaren schilder die nauwkeurig te werk kan gaan en het bedrijf op een verantwoordelijke manier kan vertegenwoordigen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must. Het bezit van een VCA-certificaat is vereist, of je bent bereid deze via ons te behalen. Zowel zelfstandig als in teamverband werken is voor jou geen probleem, waarbij een rijbewijs en eigen vervoer essentieel zijn. Je zult hoofdzakelijk werkzaam zijn in Deurne en omgeving.


Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris gebaseerd op je kennis, vaardigheden en ervaring, variërend tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pensioenopbouw volgens een regeling die bij je past en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. We willen dat je snel en met plezier aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig kunt werken. Daarnaast bieden we een spaarsysteem waarmee je met elk gewerkt uur kunt sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we zien je ook graag op onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Bij Faber vind je de mooiste projecten bij jou in de buurt die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. We staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat. We zijn bereikbaar voor al je vragen en zorgen, omdat we willen dat je je altijd goed voelt op je werk. Interesse? Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in