+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Schilder Venray

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan verschillende projecten, van historische panden tot moderne villa's. Je gebruikt al je vaardigheden, zoals schuren, plamuren en schilderen. Ervaring is belangrijk, maar ook als je net begint, ben je welkom. Je salaris hangt af van wat je kunt en wilt. We helpen je groeien door cursussen en beloningen. Ons team is enthousiast en houdt van gezelligheid met barbecues en kerstborrels. We zorgen goed voor je en luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als ervaren schilder begrijp je dat jouw vak meer omvat dan alleen het aanbrengen van verf. Je beheerst een breed scala aan technieken, van schuren en plamuren tot gronden, aflakken en afkitten. Of het nu gaat om het renoveren van een historisch pand of het schilderen van een recent gerenoveerde villa, jouw werk als schilder is altijd divers!


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 2 jaar werkervaring, straal je representativiteit, nauwkeurigheid en vriendelijkheid uit. Het omgaan met mensen gaat jou natuurlijk af. Een goede balans tussen werk, plezier en vrije tijd is voor jou essentieel. Het hebben van een VCA-certificaat is een pluspunt, en het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer wordt gewaardeerd. Heb je nog weinig ervaring als schilder maar wel de ambitie? Ook dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.


Wat wij bieden

Samen bepalen we jouw salaris op basis van jouw kennis, ervaring en persoonlijke wensen. Je kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €2.900,-. Daarnaast bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen via een pensioensregeling naar keuze. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Bij ons staat persoonlijke ondersteuning centraal. We houden regelmatig contact om jouw welzijn en ontwikkeling te bespreken. Je hebt twee keer per jaar de mogelijkheid om cursussen te volgen en met elke werkdag spaar je punten voor leuke beloningen, variërend van gereedschap tot complete weekendjes weg. Bovendien kijken wij, samen met je collega's, uit naar gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een gepassioneerd bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit, duidelijkheid en teamgeest. We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om ons werk te verbeteren en volgen nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Kun jij jezelf zien als onderdeel van ons team of ben je geïnteresseerd in andere kansen die we bieden? Neem gerust contact met ons op, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in