+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vierlingsbeek.
Laad meer vacatures

Schilder Vierlingsbeek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan bij een team dat gespecialiseerd is in (vastgoed)onderhoud en gevelreiniging. In deze rol als onderhoudsschilder werk je voor verschillende klanten, zoals scholen, bouwbedrijven en mensen thuis. Je kunt zelf kiezen of je wekelijks of maandelijks betaald wilt worden. We zorgen dat je een goed salaris krijgt, passend bij wat je kunt. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus door te werken. We organiseren elk jaar een barbecue en kerstborrel, en je kunt gratis cursussen volgen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Sluit je aan bij een gespecialiseerde partner op het gebied van (vastgoed)onderhoud en gevelreiniging. Ontdek een boeiende en gevarieerde functie als onderhoudsschilder, waarbij je voor diverse opdrachtgevers werkt, waaronder onderwijsinstellingen, woningcorporaties, aannemers en particulieren.


Ben jij het?

Als ervaren schilder ben je bekwaam zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt een geldig rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig bieden wij de mogelijkheid om kosteloos jouw VCA-certificaat te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris op basis van jouw expertise, ervaring en vaardigheden. Dit kan variëren tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetalingen. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die bij jou past en bij uitstekende prestaties staat een vast contract voor je klaar. Ons doel is dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier en voldoening zult werken. Bij elk gewerkt uur verdien je punten die je kunt gebruiken voor cadeaus, gereedschappen en uitstapjes. Bovendien nodigen we je graag uit voor onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en kosteloze vakgerichte cursussen!


Waar jij werkt

Als vakman bij Faber word je geplaatst bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw regio. We zijn dagelijks beschikbaar om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier en vertrouwen aan het werk bent. Aarzel niet, neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in