+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxmeer.
Laad meer vacatures

Schilder Boxmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Allround Schilder bij ons, krijg je elke dag verschillende taken. Je plant je eigen projecten en zorgt goed voor je klanten. We gebruiken altijd goede materialen. Je werkt in een leuk team en kunt blijven leren. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook helpen we je met pensioen opbouwen. Je gaat werken op plekken die bij jou passen. We staan altijd klaar om je te helpen en zorgen dat je met plezier kunt werken. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Allround Schilder krijg je dagelijks gevarieerde werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Je hebt de vrijheid om je eigen projecten in te plannen en draagt daarmee de verantwoordelijkheid voor je eigen klanten. Werken met hoogwaardige materialen is standaard, en je brengt dagelijks je vaardigheden in de praktijk. Binnen ons gezellige en hechte team krijg je de mogelijkheid om te blijven groeien als schilder.


Ben jij het?

Je hebt voldoende ervaring om zelfstandig en met hoge kwaliteit te werken. Daarnaast begeleid je regelmatig één of twee collega's bij grotere opdrachten. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en communiceert altijd duidelijk en professioneel met klanten en collega's. Een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn vereist; indien nodig, kun je via Faber kosteloos je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we, conform de schilders-cao, een passend salaris voor. Dit zal variëren tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens de pensioensregeling van jouw keuze, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever die goed bij je past, zodat je daar met plezier en voldoening kunt werken.


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je de kans om als vakkracht aan de slag te gaan bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. Wij zijn dagelijks bereikbaar, zodat we samen kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in