+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Schilder Voorman Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

In deze functie leid je een team en zorg je dat het werk goed gedaan wordt. Je bent belangrijk voor het behalen van de doelen en de kwaliteit. Je werkt veel buiten en doet meer dan alleen schilderen, zoals hout repareren en glas zetten. Je leert ook nieuwe dingen. Je krijgt een goed salaris en als je goed werkt, kun je een vast contract krijgen. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Elk jaar zijn er een barbecue en kerstfeest. Plus, je kunt gratis cursussen volgen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Voorman ben jij de drijvende kracht achter de nauwkeurige uitvoering van werkopdrachten, samen met jouw team. Je neemt een actieve rol in de uitvoering en geeft leiding aan je collega's. Het behalen van de projectdoelen en kwaliteitsstandaarden rust op jouw schouders. Op de werkplek ben jij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en bewoners, terwijl je nauwlettend contact houdt met de projectleider over de voortgang van het werk.


Ben jij het?

Als veelzijdige schilder met een klantgerichte en sociale instelling, neem je graag het voortouw. Naast buitenschilderwerk ben je bedreven in aanvullende taken zoals kitwerk, houtrotsanering en glaszetten. Indien nodig sta je open voor verdere ontwikkeling van deze en andere vaardigheden. Je beschikt over uitgebreide kennis van materialen en technieken, waarbij ervaring met Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) een pluspunt is.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Hierbij kun je denken aan een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €3.600,-, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij de opdrachtgever waar jij langdurig met plezier zult werken. Daarnaast spaar je met elk gewerkt uur punten die je kunt inruilen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We nodigen je uit voor onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en gratis cursussen die wij aanbieden aan vakkrachten!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber werk je aan projecten die perfect passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in