+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Valkenswaard.
Laad meer vacatures

Schilder Valkenswaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte plek om je schildertalenten te laten zien. Of je nu houdt van schilderen bij mensen thuis of op grote bouwprojecten, wij zorgen voor een passende werkplek. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals gronden, aflakken en behangen. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook spaar je punten voor leuke extra s met ons spaarsysteem. Plus, je kunt elk jaar gratis cursussen volgen om nog beter te worden in je werk. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

We plaatsen je bij een opdrachtgever in Oost-Brabant die perfect bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan schilderen bij particulieren thuis of liever op grotere bouwprojecten werkt, wij vinden een werkplek waar jouw schildertalenten tot hun recht komen. Je taken kunnen onder andere bestaan uit gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten, afhankelijk van je vaardigheden.


Ben jij het?

Op basis van je ervaring als schilder zoeken we een passende plek waar je ofwel de juiste begeleiding krijgt, of waar je direct zelfstandig aan de slag kunt met je opgedane ervaring. Het hebben van een rijbewijs B en redelijke beheersing van het Nederlands vergroten je inzetbaarheid. Ook is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent om deze kosteloos via Faber te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris gebaseerd op je kennis, vaardigheden en ervaring als schilder, met een bruto maandbedrag tussen €2.600,- en €3.300,- en de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een regeling die het beste bij je past, en bij goed functioneren kun je snel uitkijken naar een vast contract. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te plaatsen bij een opdrachtgever waar je met plezier aan de slag gaat. Daarnaast hebben we ons spaarsysteem, waarmee je met elk gewerkt uur punten spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Je kunt jaarlijks kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we zien je graag bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber gaan we voor jou als schilder op zoek naar een werkplek die perfect bij je past, waar je langdurig kunt werken aan projecten die aansluiten bij jouw vaardigheden. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat, en we staan elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Neem snel contact met ons op om samen alle mogelijkheden voor jou als schilder te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in