+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boekel.
Laad meer vacatures

Schilder Boekel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Sluit je aan bij ons in Oost-Brabant. We vinden de perfecte plek voor jou, of je nu van kleinere klussen houdt of liever aan grote projecten werkt. Je taken zijn afwisselend, van voorbereiding tot afwerking. We bieden een salaris op maat, keuze in uitbetaling en pensioenregeling. Bij goed werk is een vast contract mogelijk. Ook krijg je kansen om te leren en punten te verdienen voor beloningen. Plus, je bent welkom op onze leuke evenementen! Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je er klaar voor om nieuwe stappen te zetten als schilder in Oost-Brabant? Sluit je bij ons aan en ga aan de slag bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu de voorkeur geeft aan het opknappen van woningen voor particulieren of liever deel uitmaakt van grootschalige projecten, wij helpen je bij het vinden van de perfecte match. Jouw takenpakket kan variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons waar je goed in bent, en wij zorgen voor een werkplek waar jij als schilder optimaal tot je recht komt.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring als schilder vinden we een geschikte plek voor jou, waar je zelfstandig aan de slag kunt gaan of waar je de nodige begeleiding krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal vergroten jouw inzetbaarheid. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat, of bereid bent deze kosteloos via Faber te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We bepalen samen een passend salaris tussen €2.600,- en €3.300,-, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Je kunt kiezen voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, evenals voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Bovendien nodigen we je regelmatig uit voor cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, en met ons spaarsysteem verdien je punten die je kunt inwisselen voor diverse beloningen. Ten slotte kijken we uit naar jouw aanwezigheid bij onze jaarlijkse evenementen, zoals de zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Bij Faber gaan we op zoek naar een werkplek die perfect bij jou past, waar je jarenlang met plezier kunt werken aan projecten die jou aanspreken. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat, en we staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou alle mogelijkheden te ontdekken die we als schilders voor jou beschikbaar hebben. Aarzel dus niet om snel contact met ons op te nemen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in