+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Schilder Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

In deze rol als onderhoudsverantwoordelijke voor huurwoningen werk je afwisselend samen met collega's aan appartementencomplexen en leid je op andere momenten een groot team bij de renovatie van grote flatgebouwen. Elke dag reis je met je eigen vervoer naar de klus, waar het benodigde materiaal al voor je klaarstaat.


Ben jij het?

Bij elke opdracht streef je naar het leveren van hoogwaardig werk. Je bent vriendelijk en toegankelijk, zowel voor collega's als voor de huurders van de woningen die je schildert. Met eerdere ervaring als schilder heb je de ambitie om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Het bezit van certificaten zoals houtrotherstel en VCA is een pluspunt, en indien nodig bieden wij de mogelijkheid om deze kosteloos te behalen. Je hebt een rijbewijs B en bent in staat zelfstandig naar je klussen te reizen.


Wat wij bieden

We belonen jou met een salaris gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, met de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen volgens een pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren kun je al snel uitzien naar een vast contract. Ons spaarsysteem stelt je in staat om met ieder gewerkt uur te sparen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Je kunt kosteloos meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden te verbeteren. Daarnaast nodigen we je uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber kom je terecht bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw regio. We staan dagelijks voor je klaar, zodat we samen ervoor zorgen dat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in