+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Schilder Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een gepassioneerde schilder met een scherp oog voor detail? Dan heten we jou van harte welkom! In deze rol als schilder werk je aan zowel binnen- als buitenschilderwerk voor diverse projecten, variërend van woningen tot appartementencomplexen, scholen en sportfaciliteiten. Als schilder draag je bij aan het verfraaien van gebouwen en werk je nauw samen met een vaste collega-schilder. Je voert diverse taken uit, zoals schuren/afbranden van verschillende ondergronden, gronden en aflakken, texen, glaszetten, afkitten en het behandelen van houtrot. Dankzij jouw vakmanschap krijgen de ruimtes een prachtige, strakke en perfect afgewerkte uitstraling.


Ben jij het?

Je hebt minimaal één tot twee jaar ervaring als schilder, bij voorkeur met een afgeronde schildersvakopleiding. Ook als je nog geen ervaring hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Het bezit van een VCA-certificaat is vereist, of je bent bereid dit via ons te behalen. Het hebben van een rijbewijs is wenselijk. Als jij oog hebt voor detail, communicatief vaardig bent en met passie voor het schildersvak werkt, dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende positie als schilder bij een professioneel schildersbedrijf met veel variatie. Afhankelijk van jouw ervaring stellen we jouw salaris vast volgens de Schilders cao, met de mogelijkheid op een vast contract bij goed functioneren. Je hebt de flexibiliteit om het pensioen te kiezen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast geven wij jou de kans om meerdere keren per jaar deel te nemen aan trainingsprogramma's om jouw vaardigheden te verfijnen, zoals een houtrotcursus, hoogwerkercursus en het up-to-date houden van jouw VCA-certificering. Als blijk van waardering belonen we onze medewerkers graag met extra's, waaronder een jaarlijkse barbecue met al jouw collega's en een spaarprogramma waarmee je bij ieder gewerkt uur punten verzamelt voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschap.


Waar jij werkt

Al meer dan 45 jaar zijn wij een complete partner op het gebied van hoogwaardig en duurzaam gevelonderhoud. Wij voeren alle denkbare gevelwerkzaamheden en schilderwerken uit, met voortdurende focus op het leveren van topkwaliteit. Je stapt binnen in een professionele werkomgeving met een hecht team van ongeveer 100 medewerkers. Neem snel contact met ons op als jij deel wil worden van dit team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in