+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Brunssum.
Laad meer vacatures

Schilder Brunssum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je een ervaren schilder op zoek naar een uitdagende rol bij een betrouwbare werkgever? Als schilder draag je de verantwoordelijkheid voor het schilderen van verschillende gebouwen, waaronder woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor je vak vind je voldoening in het tonen van je schildervaardigheden op diverse projecten. Samen met je collega's lever je hoogwaardig vakmanschap en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 4 jaar ervaring en een voltooide schildersvakopleiding ben je van harte welkom. Ook als je minder ervaring hebt of geen voltooide opleiding hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Het bezit van een geldig VCA-certificaat is handig, maar als je deze niet hebt, kunnen we je ondersteunen bij het behalen ervan. Eigen vervoer in de vorm van een auto is vereist, aangezien je soms buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

We zijn er altijd voor onze medewerkers. Naast een salaris dat voldoet aan de schilders-CAO, bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de kans om twee cursussen per jaar te volgen en kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Bovendien organiseren we jaarlijks gezellige borrels waar je je collega's beter kunt leren kennen buiten de werkvloer. Met ons spaarsysteem kun je elke werkdag ook punten verzamelen, die je kunt inwisselen voor onder andere de nieuwste gereedschappen en leuke uitjes!


Waar jij werkt

Als ervaren professional in de bouw- en schildersbranche krijg je via Faber Personeel de kans om deel te nemen aan prachtige projecten in jouw regio. We bieden mogelijkheden voor opleiding en doorgroei en streven ernaar om persoonlijke impact te maken en elke dag een stap verder te gaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in