+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Susteren.
Laad meer vacatures

Schilder Susteren

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je een ervaren schilder die op zoek is naar een uitdagende positie bij een betrouwbare werkgever? Als schilder ben je verantwoordelijk voor het schilderen van verschillende soorten gebouwen, waaronder woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor je vak vind je voldoening in het tonen van je schildertalent op diverse projecten. Samen met je collega's lever je vakwerk en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring en een afgeronde schildersvakopleiding ben je van harte welkom. Het hebben van een geldig VCA-certificaat is handig, maar maak je geen zorgen als je dat nog niet hebt; wij kunnen je ondersteunen bij het behalen ervan. Eigen vervoer in de vorm van een auto is noodzakelijk, omdat je af en toe buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Wij streven naar het welzijn van onze medewerkers. Naast een salaris conform de schilders-CAO, bieden we mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je hebt de gelegenheid om twee cursussen per jaar te volgen en kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Bovendien organiseren we jaarlijks gezellige borrels, waardoor je de kans krijgt om je collega's beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om als ervaren schilder aan de slag te gaan bij Faber Personeel.


Waar jij werkt

Ons bedrijf kenmerkt zich door specialisatie in zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij de klant nog steeds koning is en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Onze professionele aanpak garandeert optimale bescherming en verfraaiing. Met meer dan 40 jaar ervaring staat vakwerk voorop. Onze onderscheidende kenmerken zijn zorgvuldige afwerking en uitstekende nazorg, wat resulteert in tevredenheid bij onze klanten. Vanuit onze vestiging in Susteren bieden wij flexibele diensten aan opdrachtgevers, voornamelijk in Limburg, Noord-Brabant, België en Duitsland.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in