+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.
Laad meer vacatures

Schilder Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder geef je verschillende gebouwen een nieuwe look met verf. Je werkt met plezier aan projecten en ziet graag het mooie resultaat van je werk. Samen met je team zorg je ervoor dat huizen er weer prachtig uitzien. Je krijgt een goed salaris dat groeit met wat je leert. Ook zijn er leuke extra s, zoals punten sparen voor uitjes en cadeaus als je werkt, en feestjes met je collega's. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder draag je bij aan de esthetische uitstraling van verschillende gebouwen, variërend van woningen en appartementen tot scholen en kantoren, door ze te voorzien van een nieuwe verflaag. Met een diepe passie voor je vak vind je voldoening in het tonen van je schildertalent op diverse projecten. Samen met je team breng je vakmanschap in en bewonder je trots het eindresultaat. Je zult werken als schilder in het onderhoud, waarbij je ervoor zorgt dat woningen weer jarenlang schitteren.


Ben jij het?

Idealiter heb je een MBO niveau 2 of 3 diploma als schilder, maar ervaring in het schildersvak, vooral in service- en onderhoudswerk, is van essentieel belang. Je presenteert jezelf professioneel en levert altijd werk van topkwaliteit. Duidelijke communicatie met collega's en bewoners staat bij jou hoog in het vaandel. Bovendien heb je een rijbewijs, waardoor je zelfstandig naar je projecten kunt reizen.


Wat wij bieden

We bieden een salaris op basis van jouw ervaring, dat meegroeit met je ontwikkeling. Daarnaast profiteer je van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een solide pensioenregeling en collectieve korting op je zorgverzekering. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. We onderhouden regelmatig contact om groeikansen te bespreken en ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan. Bovendien kun je via ons puntensysteem bij elk gewerkt uur sparen voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen. En meerdere keren per jaar verwelkomen we je graag op onze borrels en barbecues, samen met je collega's.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een onderhoudsbedrijf dat al bijna 100 jaar toewijding toont aan het leveren van topresultaten, elke dag opnieuw. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je deel wilt uitmaken van dit succesverhaal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in