+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Landgraaf.
Laad meer vacatures

Schilder Landgraaf

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben je een ervaren schilder op zoek naar een uitdagende positie bij een betrouwbare werkgever? Bij Faber Personeel bieden we niet alleen een competitief salaris en baanzekerheid, maar ook diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Als schilder draag je de verantwoordelijkheid voor het schilderen van diverse gebouwen, zoals woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor het vak vind je voldoening in het tonen van je schildertalent in uiteenlopende projecten. Samen met je collega's lever je hoogwaardig werk en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 4 jaar ervaring en een afgeronde schildersvakopleiding ben je van harte welkom. Ook als je minder ervaring hebt of niet over de vereiste opleiding beschikt, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Het bezit van een geldig VCA-certificaat is handig, maar als je deze niet hebt, kunnen wij je ondersteunen bij het behalen ervan. Een eigen auto is vereist, aangezien je mogelijk buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Bij Faber Personeel waarderen we onze medewerkers. Naast een salaris in lijn met de schilders-CAO, bieden we mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je hebt de gelegenheid om jaarlijks twee cursussen te volgen en kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezellige borrels, waar je de kans hebt om je collega's buiten de werkvloer beter te leren kennen.


Waar jij werkt

Als vakman in de bouw- en schildersbranche krijg je bij Faber Personeel de kans om deel te nemen aan indrukwekkende projecten in jouw regio. We bieden mogelijkheden voor opleiding en groei, met de ambitie om persoonlijke impact te hebben en elke dag vooruitgang te boeken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in