+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wittem.
Laad meer vacatures

Schilder Wittem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ervaren schilder op zoek naar een uitdagende positie bij een betrouwbare werkgever? Bij Faber Personeel bieden we niet alleen een marktconform salaris en zekerheid voor de toekomst, maar ook talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Als schilder ben je verantwoordelijk voor het schilderen van diverse gebouwen, variërend van woningen en appartementen tot scholen en kantoren. Met een gepassioneerde kijk op het vak vind je voldoening in het tonen van je schildertalent op verschillende projecten. Samen met je collega's lever je hoogwaardig vakmanschap en kijk je met trots terug op het eindresultaat.


Ben jij het?

Als enthousiaste schilder met minimaal 4 jaar ervaring en een succesvol afgeronde schildersvakopleiding ben je bij ons van harte welkom. Ook als je minder ervaring hebt of nog geen diploma hebt behaald, moedigen we je aan om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Het bezit van een geldig VCA-certificaat is handig, maar maak je hierover geen zorgen als je er geen hebt; we kunnen je ondersteunen bij het behalen ervan. Eigen vervoer in de vorm van een auto is vereist, gezien je mogelijk buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Bij Faber Personeel staat onze medewerkers centraal. Naast een salaris conform de schilders-CAO, bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je krijgt de gelegenheid om jaarlijks twee cursussen te volgen en je kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Bovendien organiseren we jaarlijks gezellige borrels, waar je de kans hebt om je collega's buiten de werkvloer beter te leren kennen.


Waar jij werkt

Als vakkracht in de bouw- en schilders sector krijg je via Faber Personeel de kans om deel te nemen aan indrukwekkende projecten in jouw regio. We streven naar mogelijkheden voor opleiding en loopbaanontwikkeling en doen ons best om persoonlijk het verschil te maken, waarbij we elke dag een stap verder gaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in