+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Valkenburg (LI).
Laad meer vacatures

Schilder Valkenburg (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ervaren schilder die op zoek is naar een uitdagende positie bij een betrouwbare werkgever? Bij Faber Personeel bieden we niet alleen een competitief salaris en baanzekerheid, maar ook talloze mogelijkheden voor persoonlijke groei. Als schilder ben je verantwoordelijk voor het verfraaien van diverse gebouwen, zoals woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met passie voor het vak haal je voldoening uit het tonen van jouw schildertalent op verschillende projecten. Samen met collega's lever je hoogwaardig vakmanschap en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Met minimaal 4 jaar ervaring als schilder en een afgeronde schildersvakopleiding ben je van harte welkom. Ook als je minder ervaring hebt of geen voltooide opleiding, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Het hebben van een geldig VCA-certificaat is handig, maar indien je deze niet bezit, kunnen wij je ondersteunen bij het behalen ervan. Eigen vervoer in de vorm van een auto is vereist, aangezien je soms buiten de regio zult werken.


Wat wij bieden

Bij Faber Personeel staat het welzijn van onze medewerkers voorop. Naast een salaris in overeenstemming met de schilders-CAO, bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de kans om jaarlijks twee cursussen te volgen en punten te sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Jaarlijks organiseren we gezellige borrels, waar je je collega's buiten de werkvloer beter kunt leren kennen.


Waar jij werkt

Als professional in de bouw- en schildersbranche krijg je bij Faber Personeel de kans om deel te nemen aan prachtige projecten in jouw omgeving. We bieden mogelijkheden voor opleiding en doorgroei en streven ernaar om persoonlijk het verschil te maken en elke dag een stap verder te gaan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in