+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Horst.
Laad meer vacatures

Schilder Horst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als ervaren schilder begrijp je als geen ander dat jouw vakgebied meer omvat dan alleen het aanbrengen van verf. Schuren, plamuren, gronden, aflakken, texen, afkitten en het behandelen van houtrot - jij beheerst deze technieken tot in de puntjes! Of je nu een historisch pand aan het renoveren bent op de ene dag of een recentelijk gerenoveerde villa aan het schilderen bent de volgende week, jouw werk als schilder kenmerkt zich door diversiteit!


Ben jij het?

Jij bent een ervaren schilder met minimaal 2 jaar werkervaring in het vak. Als schilder straal je representativiteit uit, ben je nauwkeurig en vriendelijk. Het omgaan met mensen gaat jou natuurlijk af. Voor jou is een goede balans tussen hard werken, plezier hebben en op tijd thuiskomen essentieel. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid dit via ons te behalen. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een pluspunt. Heb je nog geen of weinig ervaring als schilder maar wel de ambitie? Ook dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen.


Wat wij bieden

Samen bepalen we jouw salaris op basis van jouw kennis, ervaring en persoonlijke voorkeuren. Je kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen €2.600,- en €2.900,-. Vanaf je eerste werkdag bouw je jouw pensioen via de pensioensregeling naar keuze; Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren kun jij uitkijken naar een vast contract. Bij ons staat persoonlijke ondersteuning voor onze vakkrachten centraal. We houden regelmatig contact om te bespreken hoe het met je gaat. Onze lijnen staan elke dag open voor al jouw vragen, en twee keer per jaar ben je van harte welkom voor een cursus om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verzamel je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je komt terecht bij een gepassioneerd bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit, duidelijkheid en saamhorigheid. Het team is leergierig en loopt graag voorop: ze zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om hun werk te optimaliseren en zijn altijd bezig met de laatste (duurzame) ontwikkelingen. Kun jij jezelf hier voorstellen als onderdeel van ons team of ben je wellicht geïnteresseerd in andere kansen die we voor je hebben? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in