+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Horst.
Laad meer vacatures

Schilder Horst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van huurwoningen, variërend van appartementencomplexen tot grote flats. Dagelijks reis je met eigen vervoer naar de werklocatie, waar het benodigde materiaal op je wacht.


Ben jij het?

Bij elke opdracht streef je naar hoogwaardig vakmanschap. Je bent vriendelijk en toegankelijk, zowel voor collega's als voor de huurders van de woningen die je schildert. Met ervaring als schilder ben je gedreven om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Het bezit van certificaten, zoals voor houtrotherstel en VCA, is een pluspunt, en je hebt de mogelijkheid om deze via ons te behalen. Met een rijbewijs B ben je in staat om zelfstandig naar je klussen te reizen.


Wat wij bieden

Wij belonen jou met een salaris volgens de cao, gebaseerd op jouw kennis, vaardigheden en ervaring, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We streven ernaar jou zo snel mogelijk te plaatsen bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier aan de slag gaat. Daarnaast hebben we een spaarsysteem waarmee je met ieder gewerkt uur spaart voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Jaarlijks kun je - zonder kosten - meerdere cursussen bij ons volgen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen. Ook zien we je graag tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrel!


Waar jij werkt

Als vakman krijg je bij Faber de kans om aan projecten te werken die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in