+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergeijk.
Laad meer vacatures

Schilder Bergeijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte plek om te schilderen, of dat nu bij mensen thuis is of op grote bouwplaatsen. We zoeken schilders met ervaring die graag zelfstandig werken. Als je nog hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. We zorgen samen voor een goed salaris en als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Vergeet onze gezellige barbecues en borrels niet! Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij plaatsen je bij een opdrachtgever in Oost-Brabant die perfect bij je past. Of je nu liever schildert bij particulieren thuis of op grote bouwprojecten, wij vinden de juiste werkplek waar jouw schildertalent tot zijn recht komt. Afhankelijk van je vaardigheden ga je aan de slag met taken zoals gronden, aflakken, hout- of betonreparatie, behangen en/of glaszetten.


Ben jij het?

We zoeken een ervaren schilder die zelfstandig kan werken, maar we bieden ook begeleiding indien nodig. Het hebben van een rijbewijs B en redelijke beheersing van het Nederlands vergroten je inzetbaarheid. Het bezit van een VCA-certificaat is belangrijk, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze kosteloos via Faber te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bepalen we een passend salaris, gebaseerd op je ervaring en vaardigheden als schilder. Denk aan een bruto maandbedrag tussen €2.600,- en €3.300,- dat wekelijks of maandelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de regeling die het beste bij je past en bij goed functioneren wacht een vast contract op je. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. En vergeet niet onze jaarlijkse barbecue, borrels en gratis cursussen voor onze vakkrachten!


Waar jij werkt

Bij Faber vind je projecten die passen bij jouw voorkeuren en vaardigheden als schilder. We zijn altijd bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Neem gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in