+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als schilder werk je aan verschillende projecten, zoals bioscopen en winkels. Elke dag is anders en spannend! Je krijgt een goed salaris en de kans om een vast contract te krijgen. Ook kun je gratis een cursus volgen om meer te leren. Als je goed werkt, kun je punten sparen voor leuke cadeaus. En vergeet de gezellige barbecue en kerstborrel niet! Dit is een kans om te groeien in je werk en leuke dingen te doen met je collega's. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

In deze rol als schilder word je ingezet voor projecten in zowel nieuwbouw als retail, waaronder bioscopen, hotels en winkelpanden. Met een gevarieerd scala aan taken en projectlocaties belooft elke dag uniek te zijn!


Ben jij het?

Als schilder heb je meerdere jaren ervaring en heb je succesvol een schildersvakopleiding afgerond. Het bezit van een VCA-basiscertificaat is vereist, of je bent bereid dit via ons te behalen of te vernieuwen. Het is vanzelfsprekend dat je zorgvuldig en verantwoordelijk werkt en effectief communiceert met je collega's.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we een passend salaris vast conform de schilders-cao, variërend tussen €2.600,- en €3.100,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen via de pensioensregeling van jouw keuze en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We willen immers dat je snel en met plezier aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier werkt. Daarnaast bieden we meerdere keren per jaar de mogelijkheid om kosteloos een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning spaar je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel!


Waar jij werkt

Als vakkracht ga je bij Faber aan de slag op projecten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in