+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Budel.
Laad meer vacatures

Schilder Voorman Budel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als voorman schilder leid je een team dat werkt aan schilder- en onderhoudsprojecten, zoals bij scholen en huizen. Je bent belangrijk voor het team omdat je goed kunt schilderen en anderen kunt leren. Je zorgt dat alles goed loopt, bestelt spullen op tijd en houdt bij hoe lang er gewerkt wordt. Na het werk zorg je dat alles netjes is. Bij ons bedrijf kun je veel leren, krijg je hulp en zijn er leuke extra s zoals borrels en cadeaus. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als voorman schilder ben je verantwoordelijk voor een team dat zich bezighoudt met diverse schilder- en onderhoudswerkzaamheden, waaronder projecten bij onderwijsinstellingen, woningcorporaties en aannemers. Je combineert leiderschap met vakmanschap in schilderen en herstelwerk aan verschillende materialen zoals hout en beton. Je geeft instructies en begeleiding aan het schildersteam, zorgt voor tijdige bestelling van materialen en beheert de urenregistratie nauwkeurig. Samen met je collega's bouw je efficiënt steigers op, en na afronding van elk project zorg je voor een opgeruimde werkplek.


Ben jij het?

Je bent een ervaren voorman of een schilder met de ambitie om de rol van voorman op je te nemen. Met relevante ervaring ben je vertrouwd met de werkzaamheden van je team en kun je indien nodig bijspringen. Je beschikt over vaardigheden zoals afbranden, schuren, kitten, plamuren en nauwkeurig besnijden. Communicatief sterk, zowel intern als met klanten, en je weet projecten van begin tot eind soepel te laten verlopen.


Wat wij bieden
  • Op basis van jouw ervaring als schilder en/of voorman start je met een brutosalaris tussen de €2.900,- en €3.500,- per maand.
  • Je kiest zelf voor een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling, evenals voor de pensioensregeling die jou het meest aanspreekt.
  • Bij een prettige samenwerking liggen er op korte termijn kansen tot een vaste aanstelling.
Verder geniet je als schilder bij Faber van nog meer voordelen, zoals:
  • Gratis leermogelijkheden
  • Regelmatig contact en continue persoonlijke ondersteuning
  • Jaarlijkse borrels en barbecues
  • Het Faberpuntensysteem, waarmee je met ieder gewerkt uur spaart voor leuke cadeaus, gereedschappen en dagjes weg
Waar jij werkt

Dit bedrijf is al meer dan 45 jaar een toonaangevende full-serviceprovider op het gebied van duurzaam en hoogwaardig gevelonderhoud. Met een team van ongeveer 100 medewerkers verspreiden ze hun vakmanschap over heel Brabant en Limburg. Denk je dat je goed zou passen binnen dit bedrijf? Of wil je andere mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in