+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Hoofduitvoerder Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren hoofduitvoerder, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een middelgroot landelijk opererend bouwbedrijf met een zeer goede werksfeer en korte lijnen? 

Het maakt je niet uit of je aan de slag bent met een complexe gefaseerde verbouwing van een winkelcentrum, de renovatie van een groot kantoor of dat je de regie hebt op een groot woningbouwproject met parkeerkelder. 

Je weet jouw uitvoeringsteam goed te motiveren en aan te sturen, bent voor iedereen op het project steun en toeverlaat, hebt korte lijnen met je projectleider. Bovenal ben jij mede verantwoordelijk voor de geweldige sfeer op de werkvloer. Je verantwoording is groot, maar je zou niet anders willen. 

Als hoofduitvoerder geef je leiding aan de uitvoering van een groot en/of complex project. Je leidt bouw- en werk­vergaderingen, en bent de sparringpartner van de projectleider. Je hebt een sterk oog voor de klantrelatie, maar kan ook de overige stakeholders en partners van het project goed managen. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de techniek. 

Als hoofduitvoerder begeleidt je het uitvoeringsteam en externe partijen. Jouw (LEAN) werkwijze zorgt voor een opti­ma­le inzet van het toegewezen uitvoeringsteam, uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers. Je stuurt op veiligheid en kwaliteit en kan prima overweg binnen een digitale omgeving. Hierin weet je anderen ook te stimuleren. 



Gevraagd

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring als hoofduitvoerder in de bouw (zowel in de nieuwbouw alsook in de renovatie). Je bent een teamspeler en behoudt vanuit een helicopterview het overzicht op het project. Je hebt logistiek goed inzicht en weet processen zeer efficiënt op elkaar af te stemmen. Je houdt van kwalitatief hoogstaand werk en tevreden klanten. Je bent geen vechter maar weet toch het beste uit teams te halen. Je brengt jouw standpunt of mening helder over, door je woordkeuze en non-verbale communicatie af te stemmen op je ont­vanger. 



Aanbod

Uiteraard hebben wij jou ook veel te bieden. Een plek binnen een van Noord-Brabants mooiste aannemers, waar je de familiecultuur dagelijks ervaart. Alle deuren staan open en samen hebben we hetzelfde doel. Er is ruimte voor inbreng en de verantwoording en zelfstandigheid in alle functies is groot. Als het nodig is zijn we er voor elkaar. Je hebt uitstekende secundaire arbeids­voorwaarden en een prima beloning. Er is een groot opleidingsprogramma en voldoende mogelijkheden om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. 



Bedrijfsomschrijving

Een aannemer met een gemoedelijke, familiaire werksfeer waarbij alles organisatorisch tot in de puntjes geregeld is. Zij zijn actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. Op een innovatieve en initiatiefrijke manier leveren zij als bouwpartner een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- en werkruimte. Hun opdrachtgevers weten hen te waarderen vanwege hun proactieve houding. Het is een organisatie waar eigen inbreng gewaardeerd wordt en waar langdurige dienstverbanden (10, 20, 30 en 40 jaar) meer regel dan uitzonderingen zijn. Om zich verder klaar te maken voor de toekomst zijn zij op zoek naar een hoofduitvoerder om hun team te versterken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in