+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ontwerpleider Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Mijn baan

In mijn rol als commercieel ontwerpmanager ben ik verantwoordelijk voor het gehele proces van het ontwerpen van installaties waarin de disciplines E, W en Bouw integraal samenkomen tot de uitvoering.

Ik haal mijn energie uit het initiëren, aansturen en bewaken van de ontwerp- en engineeringsfase in projecten. Om binnen de gestelde kaders op het gebied van prijs, tijd en kwaliteit te komen tot een maak- en onderhoudbaar ontwerp dat aantoonbaar voldoet, dat is waar ik het voor doe.

Afhankelijk van de complexiteit van de klantvraag begint mijn rol wanneer er sprake is van een intentieovereenkomst of tijdens de tenderfase. In het laatste geval adviseer ik de Tender- of Contractmanager over de haalbaarheid, eventuele kosten en technische en financiële risico’s.

Ik analyseer de door de klant gezochte oplossing aan de hand van verschillende bronnen zoals een Programma van Eisen, gesprekken, tekeningen en specificaties. Ik werk dit uit tot een globaal concept, dat past binnen de aangegeven planning, technische- en financiële kaders. Mijn analyses zijn belangrijk omdat zij inzicht bieden in de door de klant gewenste oplossing, de technische specificaties en variabelen die van invloed zijn op het ontwerp, en ook eventuele risico’s en mogelijke technische alternatieven.

Op basis van dit concept stel ik in overleg met de Manager Ontwerp & Engineering een multidisciplinair ontwerpteam samen om deze klus te klaren. Dit team bestaat uit technische professionals die werkzaam zijn als Ontwerper, Engineer of Specialist vanuit de diverse disciplines. Samen met dit team zorg ik ervoor dat de beschikbare informatie wordt vertaald naar een functioneel ontwerp, dat via de route VO, DO, TO uiteindelijk kan worden ingezet als uitvoeringsontwerp.

Na de totstandkoming van het uitvoeringsontwerp blijf ik uiteraard aan het project verbonden als adviseur van de Projectdirecteur die de uitvoering realiseert.


Daarom pas ik bij Kuijpers!
  • Ik heb een afgeronde technische hbo-opleiding, bijvoorbeeld elektro- of installatietechniek én heb affiniteit met werktuigbouwkunde en bouwkunde;
  • Ik heb relevante ervaring met het ontwerpen van integrale technische installaties in de verschillende ontwerpstadia VO, DO, TO en UO, in samenwerking met ontwerpteams;
  • Een praktische instelling is mij niet vreemd en ik beschik over uitstekende analytische vaardigheden. Ook ben ik koersvast en weet ik problemen te doorgronden en overzicht te behouden binnen complexe omgevingen;
  • Stakeholdermanagement is mij op het lijf geschreven, ik ben klant- en kwaliteitsgericht;
  • Ik beschik over uitstekende leidinggevende vaardigheden, stimuleer samenwerking en verbinding en vind het leuk om anderen te coachen en te inspireren.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in