+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Belader met gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14 p/u

Vacatureomschrijving

Jij bent dus geïnteresseerd in een baan als chauffeur? Maar je hebt nog helemaal geen vrachtwagenrijbewijs? Geen probleem, dat gaan wij namelijk voor je regelen. En dat kost jou helemaal niets. Sterker nog, wij garanderen je zelfs een baan en we betalen je door, ook als er even wat minder werk is! Kort gezegd, wij regelen een opleiding voor je, wij geven je een contract en jij gaat bij onze topwerkgever de Afvalstoffendienst aan de slag.

Wat bieden wij jou
  • Gratis je vrachtwagenrijbewijs behalen
  • Een start salaris als belader vanaf €14,- per uur
  • 2,5 jaar baangarantie
  • Op maat gemaakt traject
  • Toegang tot alle top werkgevers in jouw regio
Wie ben jij

Jij wilt graag chauffeur worden. Misschien was dat niet altijd ‘wat je later wilde worden’, maar nu lijkt het je een gave baan met veel vrijheid en waar je lekker kunt cashen. Je beschikt over een goede dosis energie en motivatie om hier echt je schouders onder te zetten, want dat is wel nodig om de opleiding te behalen. In drie punten:

  • Energie, motivatie en je wil lekker cashen
  • Tot je chauffeur wordt wil jij aan de slag als belader
  • Rijbewijs B heb je in bezit
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Nadat je door ons sollicitatieproces heen bent gefietst ga je op rijtest bij de opleider. Is je advies positief, dan zetten we je aan het werk bij de Afvalstoffendienst. In de tussentijd volg je een aantal dagen les om je vrachtwagen theorie te behalen. Daarna krijg je praktijklessen en kruip je écht achter het stuur. Na ongeveer 4 a 5 maanden ben jij volwaardig chauffeur en maak je promotie!

Je ochtend begint rond 07.00 uur bij de Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch. Jij pakt daar een lekkere bakje koffie met jouw collega chauffeurs en beladers. Samen met je vaste collega ga je vervolgens één van je routes rijden. Vandaag ga je mee op een bedrijfsroute en de andere dag ga je mee op het huisafval. Als belader ben je constant in de weer met containers, dat betekent aanpoten voor jou en jouw collega! Alles doe je samen, je stapt samen uit en hangt samen de bakken aan de achterlader. Doorgaans ben je rond 16.00 uur weer terug. Hierdoor kun je in de avond lekker genieten van je vrije tijd!

Waar ga je werken

Bij de grootste afvalverwerker van Den Bosch. Je raadt het al, Afvalstoffendienst! Zij zijn van alle markten thuis, huis-aan-huis, bedrijf en zelf klein gevaarlijk afval halen zij op in Den Bosch en omgeving. Met de nadruk op omgeving. Je kan in een kilometerstraal van wel 50 km komen te werken.

Jij start als belader met opleiding tot vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekend voor jou dat je elke week een salaris hebt dat klopt, een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur, en zijn er natuurlijk nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen. Je krijgt 3 enthousiaste, open contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of wat informatie. Wij kijken ernaar uit jou als belader en toekomstig vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

Sollicitatie

Wil jij jouw C rijbewijs halen? Reageer dan snel en wordt chauffeur bij Tempo-Team Transport.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in