+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lader/losser GLS (parttime) Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 p/u

Vacatureomschrijving

In ons uitgestrekte magazijn staat teamwork centraal. Als Parttime Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van pakketten. Je werkt voornamelijk aan een grote lopende band waar pakketten uit vrachtwagens of busjes worden geladen. Een nauwkeurige meting en scanning van de pakketten vinden plaats voordat ze de lopende band opgaan, waar ze vervolgens naar de juiste vrachtwagen worden geleid. Fysieke inzet is belangrijk, aangezien het grootste deel van de dienst staand wordt doorgebracht. Magazijnervaring, met name in laden/lossen, is een waardevolle aanvulling. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat de juiste pakketten op tijd en met de hoogste kwaliteit worden afgeleverd.

Wij bieden:

Wij bieden een parttime positie aan van 20 uur per week, waarbij je dagelijks 4 uur werkt, van 05.00 tot 09.00 uur. Als onderdeel van ons team geniet je van een bruto-uurloon van € 13,41 en profiteer je van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens de vroege ochtenduren ontvang je een extra toeslag van 108,75%. Bij GLS geloven we in groei en ontwikkeling, waardoor diverse groeipaden binnen het bedrijf beschikbaar zijn voor gemotiveerde medewerkers.

Wij vragen:

Om succesvol te zijn in deze rol, is het essentieel dat je geen moeite hebt met fysiek werk en gedurende de hele dienstperiode kunt staan. Ervaring in een magazijnomgeving of als laden/lossen is een pluspunt. Je werkt efficiënt en nauwkeurig, en je hebt een proactieve houding om eventuele afwijkingen in het proces op te merken en te melden.

Waar ga je werken:

GLS, een van de toonaangevende pakketdiensten in Europa, streeft ernaar een gastvrije en ontwikkelingsgerichte omgeving te bieden. Onze expertise in pakket-, expres- en vrachtlogistiek maakt ons trots, en jaarlijks vervoeren we miljoenen goederen van diverse Europese klanten naar zowel zakelijke ontvangers als particulieren. Met een focus op snelle doorlooptijd en uitstekende afleverkwaliteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in