+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Flexibel Werken in de Horeca en/ of schoonmaak in Noord Brabant Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Kom werken bij Compass Group! Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers het beste kunnen zorgen voor tevreden klanten. Je werkt op verschillende locaties, van bedrijfsrestaurants tot evenementenhallen. Dus zoek je afwisseling en plezier in je werk in de horeca of schoonmaak? Je wordt onderdeel van een team dat divers, open en ondersteunend is. En de sfeer? Die is ongedwongen en vriendelijk. Kom ons team versterken en draag bij aan onze missie. Jij maakt bij ons hét verschil. Dus, waar wacht je nog op? Ervaar zelf waarom Compass Group dé plek is voor jou!

Wij bieden:

Wil jij werken in de horeca of schoonmaak in Noord-Brabant (je kunt één van beide kiezen)? Voor Compass Group zoeken we enthousiaste mensen die interesse hebben om deel uit te maken van onze flexibele poule. In deze poule bieden we afwisselende diensten aan in zowel de schoonmaak als de horeca. Je wordt onderdeel van iets groters;
een hecht team dat klaarstaat voor klanten en elkaar. Hier krijg je geen standaard 9 tot 5 baan. Je hebt de unieke kans om flexibel te werken en zo een goede balans te vinden tussen werk en privé. We waarderen je hard werken, met een mooi marktconform salaris. Stap voor stap nemen we je mee in de wereld van dienstverlening. Het allerbelangrijkste, je werkt bij ons in een omgeving die gastvrijheid en respect hoog in het vaandel heeft. Ben jij de teamspeler die we zoeken? Dan hopen we jou snel bij ons aan de slag te zien!

Wij vragen:

Zoek je naar een flexibele baan die zich aanpast aan jouw leven? Bij Compass Group hebben we een geweldige kans voor jou! Voor deze baan is het belangrijk dat: • Minimaal 18 jaar oud. • Flexibel en enthousiast om afwisselend werk te doen in de schoonmaak en/of de horeca. • Bereid om diensten aan te nemen vanuit onze poule op basis van jouw beschikbaarheid. • Eigen verantwoordelijkheid nemen voor een schoon en gastvrij resultaat. • Ervaring in schoonmaak of horeca is een pre, maar niet noodzakelijk. Als je aan deze eisen voldoet, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! We bieden een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en je altijd met een glimlach naar huis gaat. Is dit precies wat jij zoekt? Solliciteer dan direct!

Waar ga je werken:

De Compass Group is de grootste in de wereld in catering en ondersteunende activiteiten. Je komt terecht in een energieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Compass Group werkt op verschillende locaties, van bedrijfsrestaurants tot evenementenhallen. Als lid van onze poule kun je kiezen om in de schoonmaak en/of de horeca te werken. Of je kunt één van beide kiezen. Het draait om jouw flexibiliteit en voorkeur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in