+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Tekenaar civiele techniek – Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in de civiele bouwsector. Voor haar zijn we op zoek naar een tekenaar civiele techniek. Het betreft een vast dienstverband. De opdrachtgever richt zich voornamelijk op de engineering van civieltechnische bouwconstructies,  zowel tijdens de ontwerp-, detaillering- als uitvoeringsfase. Zij begrijpen als geen ander de veranderende rol van de ingenieur en zijn positie in het traject van ontwerp tot realisatie.  


Als tekenaar ben je, binnen projectteams, verantwoordelijk voor het zelfstandig tekenen van hoogwaardige civieltechnische betonconstructies. Ook ben je als teamlid mede-ontwerper van constructieve vraagstukken. Taken als documentbeheer en projectadministratie maken deel uit van je dagelijkse werkzaamheden.



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een meedenkend tekenaar die naast (ruime) ervaring met AUTOCAD, tevens beschikt over technisch-inhoudelijk inzicht. Je hebt een opleiding op HBO-niveau, danwel op MBO-niveau, aangevuld met relevante cursussen. Relevante ervaring is een pré.



Aanbod

Het betreft een vaste functie en het salaris is markconform. Verder krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels cursussen, workshops en opleidingen. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever heeft korte lijnen en het bedrijf verzorgt het complete proces van consulting en engineering. Hiermee slaan zij een brug tussen aannemer, prefab leveranciers en overheidsinstanties. Met een team van hoogopgeleide medewerkers zijn zij er in geslaagd een erkende positie als deskundige en betrouwbare adviseurs te verwerven.   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in