+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Houtrot Saneerder / Timmerman Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Demt-flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Houtrot Saneerder / Timmerman in de regio Den Bosch, ben je de held die houtrot bestrijdt en zorgt voor mooi timmerwerk. Je werkt aan verschillende projecten, van reparaties tot het plaatsen van deuren en kozijnen. Met meer dan 5 jaar ervaring maak jij elk project tot een succes. Het werk is afwisselend en uitdagend. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als Houtrot Saneerder / Timmerman bij demt-flex in de bruisende regio Den Bosch, ben jij dé held die houtrot geen kans geeft! Je gaat aan de slag met divers onderhoudstimmerwerk, voert complete en complexe houtrotreparaties uit en plaatst deuren en kozijnen als een ware vakman. Met jouw ervaring van 5+ jaar ben jij de bouwheld die onze projecten tot een succes maakt. En we beloven je, geen dag is hetzelfde!



Gevraagd

Om ons team te versterken, zoeken we een ervaren Houtrot Saneerder / Timmerman met minimaal 5 jaar ervaring. Je hebt een VCA Basis certificaat op zak en een rijbewijs B om naar al die projecten te kunnen cruisen. Nederlandse taal? Jij spreekt het als een pro. Houtrot certificaten zijn mooi meegenomen, maar geen must. Als jij passie hebt voor timmerwerk en een dosis humor meebrengt, dan ben jij de perfecte match!



Aanbod

Bij demt-flex bieden wij jou niet alleen een opdracht, maar een avontuur in de bouw en onderhoud! En de gezelligheid? Die staat hoog op onze agenda! Borrels, teamactiviteiten en een hecht team maken werken bij demt-flex niet alleen professioneel, maar ook plezierig. Dus, klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en start jouw avontuur met demt-flex! 🚧✨



Bedrijfsomschrijving

Welkom in de demt-flex familie, waar werken niet alleen een job is, maar ook een feestje! In de bruisende regio Den Bosch ga jij aan de slag in de bouw- en onderhoudsbranche. Bij demt-flex houden we van gezelligheid en dat laten we zien met borrels en andere toffe activiteiten. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan een hecht team en goede herinneringen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in