+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Production Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van productie-engineering, waar jouw passie voor het optimaliseren van processen volgens Lean Manufacturing centraal staat. Als Production Engineer speel je een sleutelrol in het onderhouden en verbeteren van productieprocessen, met als doel hoogwaardige producten efficiënt en kosteneffectief te produceren. Je taken omvatten het technisch beoordelen van wijzigingsvoorstellen, het beheren van ondersteunende systemen en het analyseren en aanpassen van werkmethoden. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven Production Engineer die energie krijgt van het continu verbeteren van productieprocessen volgens de uitgangspunten van Lean Manufacturing? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.


Wat ga je doen?

Als Production Engineer is het jouw verantwoordelijkheid om het bestaande productieproces te onderhouden en het continue verbeteren van de product-en proceskwaliteit. Hierbij wordt gewerkt volgens de uitgangspunten van Lean Manufacturing. Resultaat moet zijn dat kwalitatief hoogwaardige producten tegen zo laag mogelijke kosten kunnen worden geproduceerd.

Verder ga je technisch inhoudelijk beoordelen van wijzigingsvoorstellen van de afdeling Technical Support en (laten) uitwerken tot nieuwe of aangepaste technische productspecificatie.
Ook het beheren en onderhouden van ondersteunde systemen die ervoor zorgen dat de primaire processen met minimaal mogelijk verstoringen door gaan hoort bij je takenpakket.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van tekeningen, materiaalkeuze, schetsen en modellen om te komen tot een overzicht van bewerkingen;
  • Vaststellen en aanpassen van werkmethoden, bewerkingsvolgorde, seriegrootte en machinetijden;
  • Aangeven welke machines en gereedschappen nodig zijn;
  • Ontwikkeling van nieuwe gereedschappen en het coördineren van de uitbesteding hiervan;
  • Vervaardigen of aanpassen van programma’s voor verschillende CNC bestuurde machines van tekening en/of 3D model (STEP-file);
  • Trainen van medewerkers bij implementatie van nieuwe of gewijzigde processen;
  • Contact met leveranciers indien zich bij uitbesteed werk productietechnische problemen voordoen;
  • Verantwoordelijk voor instandhouding huidig productieproces, controle, procesverbetering, trouble shooting, kwaliteit, (proces)automatisering.


Gevraagd

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Vanaf 3 jaar ervaring in een producerende organisatie;
  • Bekend zijn met principes als Lean Manufacturing en Six Sigma;
  • Kennis is vereist van de/het: productieorganisatie, productieprocessen en (CNC)besturingen, productietechnieken (lassen, verspanen en spantechnieken), montagetechnieken en de productiemiddelen (mogelijkheden en onmogelijkheden);
  • Verdere kennis van Axapta (ERP), CAD/CAM, productieplanning, meettechnieken, programmeren met behulp van de beschikbare apparatuur, normen, specificaties en toleranties van het te maken product, MS-Office softwarepakket, Arbo-, milieu-, CE- en machineregelgeving c.q. wetgeving, inkoopprocedure binnen het bedrijf, archiveren, materialenkennis, constructietechniek en tekeninglezen is een pré.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie is voornamelijk gericht op een stukje koel- en warmtetechniek. Ze maken compressoren die ervoor zorgen dat grote ruimtes gekoeld kunnen worden / verwarmd kunnen worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in