+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

BOA parkeercontroleur Den Bosch parttime / fulltime Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

City 360

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
City 360

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.436 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van het handhaven van regels en zorgen voor veiligheid? Dan is de rol van BOA parkeercontroleur iets voor jou! In deze functie help je de stad veilig en schoon te houden. Je werkt altijd samen met een collega, wat zorgt voor een fijne samenwerking. Je krijgt de juiste kleding en spullen om je werk goed te doen. Bij ons kun je groeien en bieden we de kans op een vast contract. Plus, je kunt gratis extra leren. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime of fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Den Bosch? Dan is deze functie als boa of fiscaal parkeercontroleur misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen als boa / fiscaal parkeercontroleur?

Als boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Den Bosch verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Den Bosch altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over het parkeren en je bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Daarnaast houd jij jouw oren en ogen open voor zwerfafval en andere eventuele excessen. Deze bevindingen geef jij vervolgens door aan jouw collega's van de openbare ruimte. Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Den Bosch altijd in koppels werkt. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Ben jij de BOA parkeercontroleur die het verschil wil maken voor een veilige en leefbare stad in Den Bosch? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven! En geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je alle kleding en materialen tot je beschikking hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren!

Trigion City 360. Jouw startpunt.

Jij bent een durver en gaat voor jouw collega’s door het vuur. Het team staat altijd op de eerste plek. Wordt het even spannend? Dan deins jij niet terug. Daarom krijg jij de kans om jezelf te laten zien en door te groeien. Een flexibele houding is een vereiste, maar voor jou geen probleem. Een carrière in de handhaving, waarbij geen dag hetzelfde is, dat is waar jij voor gaat. En bij Trigion City 360, zet jij de eerste stap. 


Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een bruto maandsalaris van €2.436,30 op basis van 40 uur;
  • Een onregelmatigheidsvergoeding, reiskostenvergoeding, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of de gemeente;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €200,- netto. Beschikt de kandidaat al over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto. 
Wie je bent

Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift is een pré;
  • Je kan omgaan met een PDA;
  • Goede communicatieve skills;
  • Een geldig rijbewijs B is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Parttime/Fulltime Handhaver BOA parkeercontroleur Den Bosch door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Stefan Dekker, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in