+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

De ideale startersbaan Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Je hbo-diploma op zak en boordevol ambitie? In deze functie staat jouw ontwikkeling voorop, binnen een groeiende speler in de verzekeringsbranche. Kies uit diverse afdelingen en functies, van administratie tot accountmanagement. Geniet van een lekker startsalaris, de mogelijkheid tot hybride werken en een halve 13e maand. Ontdek een werkomgeving waar persoonlijke groei en een no-nonsense cultuur centraal staan. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Je hbo diploma vers in de pocket en aan ambitie geen gebrek. Aan het begin van je carrière staan twee zaken voor jou centraal. Ten eerste het opdoen van waardevolle werkervaring, ten tweede het hebben van een toffe tijd. De vraag is: Waar ga je dit doen? Zeker als de verzekeringsbranche je in het bijzonder aanspreekt, zit je binnen deze vacature helemaal goed. Waarom? Omdat de focus van de opdrachtgever die mij gevraagd heeft om deze vacature te schrijven hier naar uitgaat. Plus: Jij en je ontwikkeling komen hier nog echt op de eerste plaats. Je krijgt alle tijd en ruimte om het vak van jouw voorkeur van A tot Z uit te gaan spelen. Dit onder de vleugels van je ervaren collega's en aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Ongeacht of je voorkeur nu ligt bij de afdeling administratie of accountmanagement. Aan keuze geen gebrek. Zie jij jezelf al het verschil maken op de afdeling private insurance, zakelijke verzekeringen, pensioenen, risk of toch liever bij de afdeling volmacht? Zoveel afdelingen, zoveel functies. Van intern accountmanager of schadebehandelaar tot administratief medewerker contractbeheer en commercieel medewerker. De keuze? Die is helemaal aan jou.      

Mogelijk twijfel je nog over je voorkeur en ook dat is oké. Wat je hoe dan ook zeker weet, is dat het leveren van goed werk hier nooit lang zonder positieve gevolgen blijft. Wat zeg je van een lekker startsalaris, de mogelijkheid om hybride te werken en een halve 13e maand?


Waar kom jij te werken?
Hartje Den Bosch. Om precies te zijn bij dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Dat jouw hulp hard nodig is, blijkt uit het feit dat deze partij hard groeiende is. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten weten hun weg naar deze opdrachtgever te vinden. Je eigen werkplek, die wissel je af tussen een plek op kantoor en een lekkere thuiswerkplek. Vanuit hier ga je jezelf inzetten voor al jouw klanten. Zowel nationaal als internationaal. In 1 klap heb jij er straks zo'n 450 collega's bij. Klinkt groot en onpersoonlijk. A ben ik met je eens, B zeker niet. Waarom niet? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en de georganiseerde activiteiten buiten het werk om zorgen ervoor dat jij alle namen en rugnummers sneller gaat onthouden dan gedacht. Vraag ik een aantal van de mensen hier wat de onderlinge werksfeer typeert, komen ze al snel aanzetten met de woorden: open en no-nonsense. Hier gaat men duidelijk voor een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past? 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Uittekenen hoe een toekomstige werkdag er voor jou uit komt te zien gaat uiteraard een stuk makkelijker wanneer ik weet naar welke afdeling jouw persoonlijke voorkeur uitgaat. Zoals al eerder aangegeven liggen er diverse mogelijkheden op de afdelingen:

administratie verzekeringen financiële administratie contractbeheer pensioenen  accountmanagementHerken jij jezelf hierin?

Lang verhaal, zo kort mogelijk. Jij: 

hebt je hbo diploma vers in de pocketkomt graag je eerste echte werkervaring opdoenhebt interesse in de verzekeringswereldstaat bekend als nieuwsgierig, sociaal, secuur en leergierigbent 32 tot 40 uur per week beschikbaarwoont in Den Bosch of omgevingWat krijg je ervoor terug?

In jouw functie ben je hoe dan ook verzekerd van: 

een lekker salaris variërende van €2300.- tot €2800.- bruto bij fulltimehybride werken wanneer dat je voorkeur heefteen halve 13e maandeen pakket van 25 vakantiedagen o.b.v 40 uur en 8,33% vakantiegeldmeerdere doorgroeimogelijkheden: van je WFT's behalen tot het volgen van (externe of interne) opleidingenreiskosten wanneer je deze maakt

Zo, dat was 'm van mijn kant. Solliciteren? Doe dat via de button of door je verhaal te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. In beide gevallen spreek ik je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in