+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Schilder Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag met verschillende soorten werk, zoals schilderen en renoveren. Je werkt aan mooie projecten in de buurt van Den Bosch. We zoeken iemand met ervaring die zelfstandig kan werken en ook goed in een team past. Je krijgt een goed salaris en de kans om cadeaus en uitjes te verdienen met een speciaal punten systeem. Ook organiseren we leuke evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij ons kom je terecht in een bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder schilderwerk, stukadoorswerk, behangwerk, spuitwerk, renovatie en beglazing. Met jouw vaardigheden ga je aan de slag met prachtige projecten in de omgeving van Den Bosch.


Ben jij het?

Als ervaren schilder met minimaal 3-5 jaar ervaring ben jij de professional die we zoeken. Naast regulier schilderwerk zijn alle aanvullende vaardigheden die je bezit een grote plus. Het bezit van een rijbewijs B is essentieel, zodat je zelfstandig aan projecten kunt werken. In teamverband voel jij je echter ook helemaal op je gemak.


Wat wij bieden

Samen met jou gaan we kijken naar een passend salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.700,- en €3.100,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en een vast contract staat op je te wachten bij goed functioneren. We willen immers dat je zo snel mogelijk bij de opdrachtgever aan de slag gaat waar jij jarenlang met plezier gaat werken. Als extra beloning spaar je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook zien we je graag verschijnen bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en alle cursussen die wij jou als onze vakkracht vrij van kosten aanbieden!


Waar jij werkt

Bij Faber gaat jou als vakkracht een werkplek zoeken waar jij jarenlang kunt gaan werken op projecten die het best bij jou passen. We blijven regelmatig in contact met elkaar om te waarborgen dat je iedere dag met plezier op je werk staat. Wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen. Interesse om deel uit te maken van ons team? Wij willen graag samen met jou alle mogelijkheden ontdekken die we voor je hebben! Neem snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in