+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Teamleider Productie Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 39 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als Teamleider Productie speel je een belangrijke rol in het aansturen van een team en het verbeteren van het productieproces. Je werkt actief mee om alles soepel te laten verlopen en zorgt dat de kwaliteit hoog blijft. Ook help je je team om samen te werken en te groeien. Je lost problemen op en zorgt dat al het werk op tijd af is. Dit is een kans om je leiderschapsvaardigheden te gebruiken en het werk elke dag beter te maken. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Teamleider Productie vervul je een boeiende en uitdagende rol waarin je leiderschap combineert met operationele betrokkenheid. Je bent verantwoordelijk voor het sturen van een team en het optimaliseren van het productieproces. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging?


Wat ga je doen?

Als Teamleider Productie met stevige ervaring in leidinggeven, ben je actief betrokken bij het productieproces om ervoor te zorgen dat het doeltreffend en efficiënt verloopt, in lijn met de vereiste specificaties en kwaliteitsstandaarden van onze compressoren. Je cultiveert een werkomgeving die samenwerking, ontwikkeling en creativiteit bevordert, fungeert als eerste aanspreekpunt voor de afdeling en verbetert continu de werkprocessen.

Daarnaast geef je instructies aan medewerkers, coördineer je hun werkzaamheden en zoek je naar praktische oplossingen voor eventuele problemen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het tijdig en nauwkeurig uitvoeren van de geplande werkzaamheden, waaronder het samenstellen en voorbereiden van units en compressoren, evenals het monteren van besturingen op deze apparaten.


Jouw werkzaamheden
  • Een leidende rol nemen in het optimaliseren van het productieproces;
  • Je zorgt ervoor dat de productie efficiënt en effectief verloopt, met aandacht voor de vereiste specificaties en kwaliteitsnormen;
  • Als eerste aanspreekpunt voor de afdeling bevorder je een positieve werkomgeving en stimuleer je betrokkenheid en samenwerking;
  • Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers en coördineert hun werkzaamheden om een soepel verloop te waarborgen;
  • In geval van onvoorziene problemen ben je in staat praktische oplossingen te vinden en het proces vlot te hervatten;
  • Daarnaast draag je zorg voor het tijdig uitvoeren van de geplande werkzaamheden, inclusief het samenstellen en voorbereiden van units en compressoren, evenals het monteren van besturingen.


Gevraagd

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau (niveau 3/4) met een technische achtergrond en expertise in elektronica;
  • Ervaring en kennis van meettechnieken, werkvoorschriften en kwaliteitsstandaarden;
  • Bekendheid met veiligheidsvoorschriften en -maatregelen, met aandacht voor veilig werken;
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Sterke leiderschapsvaardigheden en een zelfverzekerde houding.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit toonaangevende bedrijf biedt oplossingen voor de voedselindustrie, met focus op efficiëntie en kwaliteit. Het richt zich op innovatie en maatwerk, met een wereldwijd bereik en expertise. Dit bedrijf streeft naar verbetering van processen en producten, met oog voor duurzaamheid en klanttevredenheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in