+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Traineeship werkvoorbereiding | Regionale Aannemer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Duik in de bouwsector en ontwikkel jezelf tot een werkvoorbereider met ons tweejarige traineeship. Werk aan uitdagende projecten, terwijl je ondersteund wordt door ervaren professionals. Dit programma biedt een unieke balans tussen werk en leren, met regelmatige trainingen om je kennis en vaardigheden te versterken. Een uitstekende kans om je carrière een vliegende start te geven in een omgeving. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als deelnemer aan dit interne traineeship voor werkvoorbereiding bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardige werkvoorbereider, direct na het afronden van je HBO Bouwkunde opleiding.

Je wordt onderdeel van een dynamische team en werkt nauw samen met ervaren professionals in het veld. Je eerste project is een uitdagend woningbouwproject uit eigen ontwikkeling. Hierin krijg je de kans om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en te leren van de ervaringen van onze professionals.

Gedurende het traineeship leer je hoe je werkplannen opstelt, technische tekeningen controleert en hoe je offertes aanvraagt en beoordeelt. Je leert ook hoe je de projectplanning bewaakt en hoe je effectief communiceert met verschillende stakeholders, zoals projectleiders, aannemers en leveranciers. Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden op het gebied van projectmanagement te verbeteren, waarbij je leert hoe je projecten van begin tot eind beheert. Je zult ook leren hoe je problemen identificeert en oplossingen voorstelt, en hoe je onder druk kunt werken en deadlines kunt halen.

Het interne traineeship bij onze opdrachtgever is de perfecte springplank voor een succesvolle carrière in de bouw. Als je ambitieus, leergierig en klaar bent om je carrière in de bouwsector te starten, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor dit interne traineeship voor werkvoorbereiding.

Benefits

Ben je net afgestudeerd en klaar om je loopbaan als werkvoorbereider te beginnen en wil je tegelijkertijd je kennis en vaardigheden verbeteren? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor jou.

Als deelnemer aan dit tweejarige traineeship bij een gerenommeerde bouwontwikkelaar, krijg je de unieke gelegenheid om al werkende te leren. Je ontvangt een aanvangssalaris van €2800,- per maand, maar dat is slechts het begin. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen met uitdagende projecten, terwijl je begeleid en opgeleid wordt door ervaren professionals in het veld.

Dit traineeship is zo opgezet dat het een evenwichtige mix van werk en leren biedt. Je zult niet alleen waardevolle hands-on ervaring opdoen, maar je zult ook regelmatig deelnemen aan trainingen en cursussen die specifiek zijn gericht op het verdiepen van je vakinhoudelijke kennis en het verbeteren van je vaardigheden.

Bouwstenen voor succes

We zijn op zoek naar een proactieve starter met een sterke technische affiniteit en interesse in bouwtechnieken, bouwmaterialen en bouwprocessen. Hoewel kennis van technische software zoals AutoCAD een pluspunt is, is het jouw bereidheid en enthousiasme om te leren dat voor ons het belangrijkste is.

In deze rol verwachten we dat je technische tekeningen en specificaties kunt lezen en interpreteren, problemen kunt identificeren en oplossingen kunt voorstellen. Je zult ook effectief moeten communiceren met verschillende stakeholders, zoals projectleiders, aannemers en leveranciers. Je organisatorische vaardigheden en zelfredzaamheid worden op de proef gesteld, aangezien je meerdere taken tegelijkertijd zult beheren en prioriteiten moet stellen, terwijl je ook deadlines haalt en onder druk werkt.

We zoeken naar een echte teamspeler die een positieve bijdrage kan leveren aan de teamdynamiek. Je moet leergierig zijn, openstaan voor feedback en ernaar streven om je vaardigheden voortdurend te verbeteren. Een rijbewijs B is een pre, gezien de mogelijkheid dat je bouwplaatsen moet bezoeken.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande ontwikkelende aannemer met een sterke focus op zowel woning- als utiliteitsbouw. Met een rijke geschiedenis en een solide reputatie in de bouwsector, zijn ze trots op de kwaliteit en diversiteit van de projecten die ze realiseren. Ze zijn betrokken bij alle fasen van het bouwproces, van initiatief en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Dit stelt ze in staat om hun klanten een volledig geïntegreerde aanpak te bieden en te zorgen voor een naadloze overgang tussen de verschillende fasen van het project. De projecten variëren van de bouw van hoogwaardige woningen tot de realisatie van complexe utiliteitsgebouwen. Ongeacht de omvang of complexiteit van het project, streven ze altijd naar het leveren van uitzonderlijke resultaten die voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van hun klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in