+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Apothekersassistent Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken als apothekersassistent bij Alliance Healthcare in s-Hertogenbosch! In deze rol werk je fulltime en heb je een belangrijke taak in het efficiënt afhandelen van recept orders. Je helpt ook mee met het opsporen van fouten en het ondersteunen van je collega's. Je krijgt een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Dit is een geweldige kans om in een omgeving te werken waar jouw nauwkeurigheid van groot belang is. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Met veel plezier presenteren wij deze kans voor een gedreven apothekersassistent! Kom jij het team van Alliance Healthcare in s-Hertogenbosch versterken? Je krijgt de kans om fulltime aan de slag te gaan in deze boeiende rol. je stapt in een dynamische werkdag gevuld met efficiënte afhandeling van recept orders, het signaleren van fouten/afwijkingen en assistentie verlenen aan collega's. Wacht niet langer, ga deze nieuwe uitdaging aan en solliciteer nu!

Wij bieden:

- Een marktconform salaris! - Reiskosten van €0,21 per km boven de 5 km enkele reis - Een leuke functie waarbij nauwkeurig werken voorop staat;

Wij vragen:

Ben jij onze nieuwe Apothekersassistent bij Alliance Healthcare in s-Hertogenbosch? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en presteer je goed onder druk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij brengt het volgende mee: • Je hebt een MBO diploma apothekersassistent. • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. • Je kunt overweg met het MS Office pakket • Je bent bereid om vanaf het voorjaar vanuit Veghel te werken

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever zet haar logistieke kennis graag in om de logistieke performance van de ziekenhuisapotheek te verbeteren. Het bedrijf is dé partner voor de farmaceutische zorgketen. Van producent tot consument. Het brengt alle producten en diensten bij elkaar en biedt oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. Alle bedrijfsonderdelen zijn hierop gericht. Ze leveren allemaal een actieve en inhoudelijke bijdrage aan het ketenmanagement. Dat maakt het bedrijf uniek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in