+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Metselaar Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de functie van metselaar ga je aan de slag met het vormgeven van verschillende elementen zoals schoorstenen en gevels. Je werk bestaat uit het analyseren van metselverbanden, het mengen van mortel en het aanbrengen of herstellen van metselwerk. Bij ons kun je rekenen op een goed salaris, pensioenopbouw en de kans op een vast contract. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus en kun je deelnemen aan onze gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Metselen is een ambacht dat meer omvat dan alleen het stapelen van stenen. Als metselaar geef je vorm aan elementen zoals schoorstenen, gevels, raamdorpels en lateien. Je analyseert het metselverband, mengt de juiste mortel en begint met het aanbrengen, vervangen of herstellen van metselwerk. Denk aan het inmetselen van vogelkasten, het op maat maken van stenen en het voorbereiden van de gevel voor de voegspecialisten.


Ben jij het?

Je bent een ervaren metselaar of hebt de ambitie om er een te worden. Netheid en vriendelijkheid zijn voor jou vanzelfsprekend, zowel in je werk als in je omgang met anderen. Het hebben van een geldig VCA-certificaat en rijbewijs B(E) is zeer wenselijk. Indien nodig kun je via Faber kosteloos je VCA-certificaat behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

We bekijken samen met jou een passend salaris op basis van je ervaring, kennis en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag vanaf €2.800,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier kunt werken. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We nodigen je ook graag uit voor onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en bieden je kosteloze cursussen aan om je vaardigheden als vakkracht verder te ontwikkelen!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar voor jou, zodat we er samen voor zorgen dat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in