+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Leerkracht bovenbouw Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.381 - € 5.862 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als bovenbouw leerkracht voor groep 7 of 8, begeleid je de oudste leerlingen op een basisschool. Je maakt leren spannend door het curriculum in boeiende verhalen te veranderen. Elke dag is een avontuur vol ontdekkingen. Je helpt elk kind op zijn eigen manier te groeien. Deze baan biedt een vast contract, een goed salaris, reiskostenvergoeding of een leaseauto, plus extra geld aan het eind van het jaar. Ook kun je veel leren en jezelf ontwikkelen met cursussen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als bovenbouw leerkracht voor groep 7 of 8 ben je de mentor voor de oudste leerlingen van de basisschool, begeleidend door de laatste fase van hun basisschooltijd. Jouw gave is het veranderen van de curriculum in meeslepende verhalen, elke dag gevuld met nieuwe ontdekkingen en leeravonturen.

Je bent attent op de unieke noden van elk kind en stemt je onderwijsstrategieën daarop af. Met jouw enthousiasme voor het stimuleren van de leer- en ontwikkelingsdoelen in de bovenbouw, slaag je erin om je leerlingen dagelijks te motiveren en inspireren.

Sluit je bij ons aan en geniet van de voordelen van een vaste aanstelling, waarmee je stabiliteit en zekerheid in je carrière brengt. Wat we bieden omvat:

  • Een competitief salaris binnen de LB en LC salarisschalen, variërend van €3.381,- tot €5.862,- gebaseerd op een fulltime dienstverband;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer of een optie voor een leaseauto met bijbehorende tank- of oplaadpas;
  • Een eindejaarsuitkering, een degelijke pensioenregeling en vakantiegeld;
  • Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen aangeboden door onze eigen Maandag Academy.
Functie eisen

Je bent bevoegd om in het basisonderwijs te werken als leerkracht.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht bovenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in