+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sales Manager Security Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij een gevestigd familiebedrijf met een sterke focus op duurzame relaties, bieden we een opwindende kans voor een Salesmanager Security. Je leidt de uitbreiding van onze security tak en speelt een cruciale rol in het positioneren van ons als toonaangevende speler. Je krijgt veel vrijheid om je stempel te drukken, kansen te creëren en bij succes je eigen team te vormen. Jouw expertise in integraties met security management systemen is van onschatbare waarde. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Bij Kuijpers, een gevestigd familiebedrijf met een sterke focus op het bouwen van duurzame relaties, ligt een opwindende kans voor je. We zijn op zoek naar een Salesmanager Security die de leiding neemt in het verder uitbouwen van onze security tak. Jouw rol zal cruciaal zijn in het actief benaderen van de markt en het positioneren van Kuijpers als een toonaangevende speler op het gebied van Security integraties. Daarom ben ik op de hoogte van marktontwikkelingen, -behoeften en trends en vertaal ik deze moeiteloos naar ons commerciële beleid. Natuurlijk ben ik er trots op dat Kuijpers die belangrijke eerste indruk aan mij toevertrouwt, maar voor die langdurige relatie vertrouw ik uiteraard ook op mijn collega’s: de echte mensen die de echte oplossingen bieden.

Het interessante is dat je veel vrijheid krijgt om je eigen stempel te drukken op deze uitdaging. Je hebt de kans om je rol zelf in te delen en creatief te zijn in het opbouwen van ons marktaandeel. Je creëert hierbij zelf de opportunity’s en kansen en na succesvolle trajecten kun je bij bewezen geschiktheid je eigen security team vormgeven.

Belangrijk in deze rol is dat je beschikt over aantoonbare ervaring met integraties met Security management systemen. Deze expertise zal van onschatbare waarde zijn bij het realiseren van onze doelen en het aangaan van succesvolle samenwerkingen.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Voor deze functie heb ik een commercieel / technische opleiding op hbo/wo-niveau afgerond, heb ik een sterke focus op het positioneren van Kuijpers als dé partner voor Security integraties in de markt en de vaardigheid om proactief de markt te benaderen en nieuwe zakelijke kansen te identificeren. Verder breng ik onderstaande met mij mee:

  • Bestaande relaties van Kuijpers zijn een waardevolle troef, maar we waarderen ook een eigen netwerk dat je kunt inbrengen om ons doel te bereiken;
  • Aantoonbare ervaring met integraties voor Security Management, waarbij je oplossingen hebt geleverd die de veiligheid en beveiliging van klanten hebben verbeterd;
  • Ik word gezien als vakkundig en betrokken aanspreekpunt;
  • Ik ben geïnteresseerd en blijf mezelf graag ontwikkelen
  • Ik krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van Kuijpers’ droom: een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in