+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Civiel Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als leidinggevende van civiele projecten zorg je dat alles op de bouwplaats goed loopt. Bij ons krijg je veel aandacht en begeleiding voor je persoonlijke groei. We bieden een goed salaris, drie trainingen per jaar en een budget voor jouw opleiding. Ook krijg je een bonus als je iemand anders aanbrengt. We helpen je om een plek te vinden waar je kunt groeien en werken aan mooie projecten. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de uitvoering van diverse civiele projecten. Je zorgt dat de juiste mensen, materieel en materiaal op de bouwplaats zijn zodat het project volgens tijdsplanning en op hoogwaardige kwaliteit afgeleverd kan worden. Leidinggeven, coördineren en organiseren zijn dan ook jouw kwaliteiten.


Wat wij bieden?

Bij Voort sta jij centraal en ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding voor een optimaal ontwikkel pad en snelle persoonlijke- en technische ontwikkeling. Verder ontvang jij van ons: - Een goed salaris, op basis van jouw kennis en ervaring - 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy - Een persoonlijk opleidingsbudget van €1250,- per jaar - Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aandraagbonus van €1000,- - Minimaal 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?

Als Uitvoerder Civiel heb jij: - Een diploma van een relevante MBO4 of HBO opleiding - Ten minste 3 jaar werkervaring in jouw vakgebied - Goede communicatieve én technische vaardigheden - Ambitie en motivatie om jezelf én de mensen om je heen verder te ontwikkelen


Waar jij werkt

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers vinden we samen jouw ideale werkplek. De baan waar jij je kunt blijven ontwikkelen en betrokken bent bij de realisatie van de mooiste civiele projecten in jouw regio.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in