+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Paralegal Vastgoed Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Extra Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.100 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor ons groeiende notariskantoor zoeken we een jurist vastgoedrecht. Je komt te werken in een omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je ondersteunt de notaris, werkt aan uitdagende dossiers en hebt de kans door te groeien. Ons kantoor biedt uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een gezonde werk-privébalans, en een informele, hechte werksfeer. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een gedreven jurist met als aandachtsgebied vastgoedrecht. Door de snelle groei van onze uitdagende praktijk met regionale, nationale en internationale cliënten, veelal binnen het hogere segment, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste nieuwe collega die cliëntgericht en ondernemend is en die zich willen inzetten voor de verdere uitbouw van ons notariaat. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Over de organisatie
Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien, zowel binnen als buiten Nederland. Dit notariskantoor ondersteunt bedrijven bij het ondernemen. Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke en financieringsstructuren, de advisering omtrent herstructureringen evenals fusies en omzettingen en de implementatie daarvan. De vastgoedpraktijk bestaat met name uit commercieel vastgoed (inclusief nieuwbouwprojecten) en opdrachten van vermogende particulieren.

Jouw nieuwe werkgever ontzorgt op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak, zodat de klant kan doen waar hij of zij goed in is. Voor elke juridische of fiscale klantvraag is er een passende dienstverlening en bieden ze hun cliënten de ‘Niet Zo Standaard’-aanpak. Daarom is dit notariskantoor de aangewezen partner van ondernemers. Daarbij hebben zij uiteraard ook aandacht voor hun privésituatie.

Het notariskantoor is een jong kantoor, dat nauw samenwerkt met fiscalisten en advocaten. Je komt te werken in een hecht team van twee notarissen, een kandidaat-notaris, een estate-planner, een jurist en twee notarieel medewerkers. In de dagelijkse praktijk ga je aan uitdagende dossiers werken voor uiteenlopende cliënten, van familiebedrijven tot multinationals. Er is ruimte om te sparren en te overleggen met collega's, ook als het om (internationale) fiscale vraagstukken gaat; dit wordt juist bevorderd. De sfeer is informeel. 
Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk- en privébalans en voor geschikte kandidaten zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je doen als Paralegal Vastgoed?
Jouw nieuwe baan zal nooit saai zijn. Geen één dag ziet er namelijk hetzelfde uit. Je ondersteunt de notaris op de sectie Onroerend Goed. Je toont initiatief wanneer nodig en je bent een echte teamplayer. Een greep van je werkzaamheden:
  • Het voeren van besprekingen, al dan niet samen met fiscale en juridische collega’s;
  • Juridische advisering van cliënten;
  • Zelfstandig werken aan dossiers;
  • Akten en juridische stukken opstellen;
  • Het onderhouden van contact met cliënten en alle andere betrokken partijen.
Wat zijn je kwaliteiten?
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen het notariaat met als aandachtsgebied Vastgoedrecht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief, proactief, flexibel en commercieel ingesteld.
Ons aanbod
Een geweldige uitdaging! Je krijgt een volwaardig jaarcontract met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. Het brutosalaris zal tussen de € 4.100,- en € 5.500,- per maand zijn op basis van fulltime. Dit zal afhankelijk zijn van jouw werkervaring en opleiding. Daarnaast krijg je uitstekende secundaire voorwaarden. Je krijgt onder andere 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke pensioenregeling en een budget om opleidingen en cursussen te volgen.

Ben je enthousiast geworden?
Super leuk! Twijfel dan niet en klik op de sollicitatieknop. Twijfel je over deze vacature? Geen probleem. Stuur mij gerust een bericht zodat we samen kunnen kijken naar de best passende werkgever voor jou. Je kan mij, Isabelle van den Meerendonk, bereiken via 06 30 95 94 56 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in