+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Traineeship Bouw en Vastgoed Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Start je carrière in de bouw met een uniek traineeship waar je de kans krijgt om verschillende functies uit te proberen, van uitvoerder tot BIM Modelleur. Werk samen met ervaren collega's en ontdek wat het beste bij jou past. Je krijgt niet alleen de kans om je breed te ontwikkelen, maar ook om je te specialiseren. Bovendien werk je aan echte projecten en draag je bij aan innovatieve oplossingen in de bouw. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leasefiets, flexibele werktijden, en meer. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij onlangs afgestudeerd of heb jij bijna je diploma op zak? Overweeg je een baan binnen de bouw, maar weet je nog niet precies wat? Start in 2024 (wanneer het jou uitkomt) het Traineeship Bouw en Vastgoed bij Dura Vermeer in 's Hertogenbosch en leer het bouwproces in de praktijk kennen. Wij helpen je graag verder om een goede start te maken binnen ons werkgebied en om je kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen en zo de baan te vinden die bij jou het beste past.

Dit wordt jouw baan

Een tweejarige traineeship waar je de theorie die je hebt geleerd tijdens je bouwkundige mbo-, hbo- of wo studie kan toepassen in de praktijk. Je voert meerdere functies uit in 2 jaar tijd en gaat zowel binnen de kantoororganisatie als op de bouwplaats aan de slag. Functies die je kan gaan uitoefenen in het traineeship zijn: uitvoerder, werkvoorbereider (BIM-engineer), BIM Modelleur, calculator of bijvoorbeeld medewerker bedrijfsbureau.

Als trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Heb je de wens om je breed te oriënteren binnen Dura Vermeer? Dan gaan we dat regelen. Liever direct specialiseren binnen een bepaalde functie? Dat kan ook. Samen met jouw coaches, mentoren en senior collega’s werk je aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd.

Naast dat jij operationele ervaring op gaat doen, neem je ook een organisatievraagstuk in behandeling, samen met andere trainees. Zo leer je ook om een bepaald onderwerp op tactisch en strategisch niveau te bekijken. Natuurlijk wil jij bij de vernieuwers binnen de bouw horen. Dat vraagt om die ene extra stap tijdens het uitvoeren van een project. Die stap maak je graag, want jij hecht veel waarde aan het duurzamer, digitaler en innovatiever bouwen. Net als wij! Je bent van toegevoegde waarde binnen ons team. Je durft een kritische houding aan te nemen en initiatief te pakken om resultaten te behalen. Klaar om door te groeien binnen de bouw?

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.

We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Als Dura Vermeer Bouw Zuid zijn we een zelfstandige werkmaatschappij binnen een groter geheel. Een organisatie van 110 medewerkers die jou als nieuwe collega graag willen opnemen binnen de familie! Je zal aan de slag gaan met verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio Noord-Brabant. Dit doe je samen met gedreven collega's uit verschillende disciplines, denk aan de projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en projectmanager. Samen zorgen wij voor een stevige voorbereiding bij ieder project. Letterlijk van a tot z. We werken vanuit Building Information Modelling (BIM) en helpen jou hierin verder te ontwikkelen.

Ons kantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Als medewerker van Dura Vermeer Bouw Zuid ben je onderdeel van een club van ontwikkelaars, bouwers, doeners en waarmakers. Duurzame samenwerking staat daarbij voorop: samen plannen maken, samen kennis en successen delen en samen innoveren.

Binnen onze dynamische werkomgeving is er een grote diversiteit aan projecten, zijn de lijnen kort en bieden we volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Een aantal aansprekende projecten van Dura Vermeer Bouw Zuid:

  • Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch, ofwel de renovatie en nieuwbouw voor het Rijksvastgoedbedrijf
  • Bouw van appartementen en woningen in Oostkwartier en Westkwartier in Bergen op Zoom
  • Hart van de Waalsprong in Nijmegen, groot nieuwbouw project waarbij het een combinatie is van utiliteit en woningbouw (appartementen).
  • Bouw van eengezinswoningen Vestetuin in Tholen.

Dit breng jij mee

  • Een relevante mbo-, hbo- of wo-diploma richting de bouw. Bijvoorbeeld: Bouwkunde, Built Environment of Bouwtechnische Bedrijfskunde.
  • Een commerciële en leergierige instelling en sterke communicatieve vaardigheden.
  • Woon je in de omgeving van Noord-Brabant.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een NS Business Card of reiskostenvergoeding.
  • Een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.†
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter Arjen Wildvank via 06-43397831 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ?onderaannemers?. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in