+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.519 - € 6.361 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ruimtelijke ordening en beleid bij een toonaangevende speler in het publieke domein. Als beleidsmedewerker ben je de spil in het web bij het ontwikkelen, implementeren en adviseren over ruimtelijk beleid. Je werkt aan complexe omgevingsplannen, houdt toezicht op processen en zorgt voor duidelijke communicatie. Bij ons krijg je de unieke kans om bij diverse opdrachtgevers te werken, met mogelijkheden voor langdurige projecten. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Jouw rol als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening houdt het volgende in:

Naast het ontwikkelen en implementeren van ruimtelijk beleid, fungeer je als adviseur voor collega's, externe instanties en andere belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, bijwerken en aanpassen van complexe omgevingsplannen en zorgt voor de bijbehorende registratie. Daarnaast houd je toezicht op het proces en onderhoud je communicatie met de wethouder. Het bewerkstelligen van verbinding in de gemeenschap en het verschaffen van duidelijkheid aan initiatiefnemers behoren eveneens tot je verantwoordelijkheden.


Functie eisen

• Een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau.

• Drie tot vijf jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied (bij voorkeur binnen een gemeentelijke context).

• Bereidheid om zowel op locatie als hybride te werken.

• Aantoonbare affiniteit met vraagstukken binnen de ruimtelijke ordening.


Over het bedrijf

Maandag® is een toonaangevende speler in het publieke domein en specialiseert zich in het detacheren van professionals in de sectoren zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Wij begrijpen dat deze sectoren voortdurend in ontwikkeling zijn. Bij Maandag® hebben wij oog voor de behoeften van vandaag en kijken wij met een frisse blik naar de toekomst, waarbij wij altijd rekening houden met technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom, wij beschikken over de juiste kennis en expertise.

Als Maandag®-professional krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, met mogelijkheden voor langdurige projecten.

Ben jij de beleidsmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en solliciteer op deze vacature of Neem voor meer info contact op voor eventuele vragen via telefoonnummer: 06 82855906 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in