+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

FPGA Designer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.300 - € 5.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van elektronica als FPGA Designer, waar jouw expertise in VHDL en passie voor embedded systems samenkomen. In deze rol ben je de drijvende kracht achter het ontwikkelen van Field-Programmable Gate Arrays, van concept tot implementatie. Je optimaliseert prestaties, blijft op de hoogte van de laatste trends en draagt bij aan baanbrekende producten. Een unieke kans om technische innovatie te realiseren. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw passie voor elektronica omzetten in concrete resultaten? In ‘s-Hertogenbosch bieden we jou de kans om te schitteren als FPGA Designer. Ontwikkel en design FPGA’s met VHDL voor een toonaangevende elektronica producent. Klaar om jouw creativiteit en technische skills te laten zien?


Wat ga je doen?

Als FPGA Designer ben jij verantwoordelijk voor het  ontwikkelen van Field-Programmable Gate Arrays (FPGA’s) met behulp van VHDL. Je zult betrokken zijn bij het volledige proces, van concept tot implementatie, en zorgen voor efficiënte en betrouwbare oplossingen die voldoen aan de technische specificaties. Je analyseert de prestaties van de FPGA’s en voert indien nodig optimalisaties uit om de functionaliteit te verbeteren. Bovendien ben je constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de elektronica-industrie, en pas je deze kennis toe om vooruitstrevende en competitieve producten te leveren.

In deze rol krijg je de kans om jouw technische expertise te laten zien en bij te dragen aan de ontwikkeling van cutting-edge elektronische producten. Met jouw passie voor embedded systems en elektronica draag je bij aan het succes van onze partner en help je hen om hun producten naar een hoger niveau te tillen.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen en ontwikkelen van Field-Programmable Gate Arrays (FPGA’s) met behulp van VHDL;
  • Analyseren van prestaties en uitvoeren van optimalisaties om functionaliteit te verbeteren;
  • Samenwerken met het engineeringteam om technische uitdagingen te overwinnen;
  • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de elektronica-industrie;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van cutting-edge elektronische producten.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding in Embedded Systems, Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van FPGA’s met VHDL;
  • Kennis van softwareprogramma’s zoals Xilinx Vivado of Altera Quartus;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;
  • Goede samenwerkings- en communicatievaardigheden;
  • Proactieve houding ten opzichte van het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in de elektronica-industrie.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever heerst een dynamische en innovatieve sfeer, waarin technologische ontwikkelingen centraal staan. Het is een omgeving waarin creativiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan, en waar medewerkers worden gestimuleerd om hun kennis en vaardigheden continu te blijven ontwikkelen. Met een focus op vooruitgang en het streven naar uitmuntendheid, biedt deze organisatie een stimulerende omgeving waarin jij als professional kunt gedijen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in