+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vestigingsmanager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LKQ Fource

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
LKQ Fource

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.300 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij LKQ in Den Bosch zoeken we een nieuwe vestigingsmanager die de leiding neemt over een team van chauffeurs, expeditiemedewerkers en verkoopmedewerkers. Jouw focus ligt op het optimaliseren van processen, het creëren van een hechte teamgeest en het realiseren van groei. We bieden een aantrekkelijk salaris, een goede bonusregeling, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief bedrijfsfitness, en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wij leveren 250.000 verschillende auto-onderdelen en we missen een onderdeel, jou. Bij LKQ in Den Bosch zijn we op zoek naar onze nieuwe vestigingsmanager. Iemand met affiniteit voor auto’s maar vooral iemand met een leiderschapsstijl die de medewerker centraal zet. Jij stippelt de route uit maar je team rijdt de race, deze samenwerking is wat zorgt voor het best haalbare resultaat. Jij neemt bestaande processen en procedures onder de loep en weet strategische keuzes te maken die op den duur zorgen voor groei. Jij hebt groeiambities voor de vestiging en dat wordt gewaardeerd! Wij bieden jou dan ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed inkomen tussen €3.000 - €4.300 bruto afhankelijk van kennis en ervaring, uitzicht op een vast contract en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een mooie pensioenregeling, collectieve verzekeringen, 25 vakantiedagen, een laptop en een mobiele telefoon. Is dit jouw volgende bestemming?

Wat staat er op jouw to-do lijst als vestigingsmanager?
Als vestigingsmanager bij LKQ in Den Bosch weet jij de juiste prioriteiten te stellen en moeiteloos te schakelen tussen de verschillende facetten van de functie. Jij geeft graag het goede voorbeeld en vindt het dan ook geen probleem wanneer nodig mee te werken op de vloer. Jij vertrouwd op de kennis en kunde van het team en weet ook in minder leuke situaties het hoofd koel te houden. Daarnaast houd jij je bezig met:
•    Je verbetert de dienstverlening in jouw vestiging en analyseert processen, procedures en klantwensen
•    Je zorgt voor de juiste personeelsbezetting en regelt de bijbehorende HR-werkzaamheden
•    Je rapporteert aan de operationeel manager en presenteert managementrapportages, waarin je resultaten, afwijkingen en activiteiten toelicht
•    Je creëert een geweldige werksfeer en een hecht teamgevoel onder alle medewerkers in jouw vestiging
•    Samen met jouw team vier je de behaalde successen, want teamwork is key
•    Als vestigingsmanager is goede communicatie essentieel. Je geeft wekelijks updates over gebeurtenissen en belangrijke zaken binnen de vestiging
•    Je krijgt jaarlijks een opleiding om jouw kennis te verbeteren en te delen met jouw medewerkers

Meer informatie over LKQ 
LKQ Benelux-France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie. Wij staan nooit stil en zijn constant op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Naast auto-onderdelen hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.

Jouw team
Als vestigingsmanager bij LKQ in Den Bosch ben jij de motor van de wagen. Soms gaat er wel eens iets anders dan verwacht, ook dan weet jij hier op juiste wijze mee om te gaan en tot een passende oplossing te komen. Jouw team bestaat uit een hardwerkende groep van 7 chauffeurs, 3 expeditie medewerkers en 2 verkoopmedewerkers. Ook heeft de vestiging een vaste accountmanager waar een nauwe samenwerking mee is. Wat deze groep verbindt is bereidheid om samen hun schouders overal onder te zetten. 

Jouw kwaliteiten
Als vestigingsmanager bij LKQ in Den Bosch weet jij commerciële kansen te benutten en zet je in op groei van de vestiging zonder het belang van de medewerkers uit het oog te verliezen. Dat jij je bezighoudt met veel verschillende zaken houdt jou juist scherp. Wat jij verder in je mars hebt:
•    Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
•    Ervaring in leidinggevende/coachende functie 
•    Kennis van de automotive branche of een bereidheid dit te leren
•    Empathie, creativiteit en oplossingsgerichtheid
•    Goede communicatieve vaardigheden

Voor jou
Als vestigingsmanager bij LKQ in Den Bosch heb je een uitdagende baan waarbij je veel verantwoordelijkheid draagt. Hiervoor is het belangrijk dat jij oplossingsgericht weet te werken. Je staat er niet alleen voor, de vestigingsmanagers in de regio zijn er om je te ondersteunen en het team in Den Bosch bezit ook een hoop kennis die ze graag met je delen. Voor jouw positieve resultaten word jij uiteraard voor beloond:  
•    Een salaris tussen de €3.000 - €4.300 bruto op basis van kennis en ervaring met een goede bonusregeling 
•    Zicht op een dienstverband met een vaste aanstelling 
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (met bijkoopregeling), korting op verzekeringen, mobiel en laptop
•    Voldoende doorgroeimogelijkheden en de kans om je verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen 
•    Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen 

En wat we jou verder nog willen aanbieden is de mogelijkheid tot deelname aan onze bedrijfsfitness. Zodat jij na een drukke werkdag even je hoofd leeg kan maken en de volgende dag weer fysiek en mentaal fit terug aan de slag kan. 

Pak het moment
Is dit de juiste afslag voor jouw carrière? Solliciteer dan meteen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Gert-Jan Langens, operationeel manager, op het nummer 06 55 16 52 28.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in