+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Magazijn medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Start direct in een modern magazijn in de retourafdeling. Je werkt met twee collega's en checkt geretourneerde producten. Belangrijk werk, want je zorgt dat klanten hun geld terugkrijgen. Je noteert alles in het systeem. Het is belangrijker om nauwkeurig dan snel te werken. Je krijgt werkkleding, een locker en er is gratis fruit, koffie en chocomelk. Een goede kans op een vaste baan! Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Start direct in Den Bosch als Magazijn medewerker in dagdiensten. Hier werk je nooit tot later dan 16 uur en heb je de weekenden vrij! Ben jij benieuwd? Lees dan verder!


WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker voor de retourafdeling. Hier ga je samen met je 2 collega's aan de slag met het verwerken van retour gestuurde artikelen. De eerste stap is controleren wie de afzender en reden van retour is. Belangrijk, anders krijgt diegene zijn of haar geld niet terug. Vervolgens controleer je of het artikel wel of niet gebruikt en/of beschadigd is. Zijn alle onderdelen nog aanwezig? Vervolgens noteer je alles in het systeem en ga je door naar het volgende artikel. Secuur werk en de goede beslissing nemen is hier op deze afdeling belangrijker als snelheid. Dit is staand werk en af en toe wat sjouwen. Denk daarbij aan een douchedeur.

Dit bedrijf is in 2002 opgericht en is online marktleider in sanitair. Hier heeft men alles voor de badkamer en toilet. Van kranen, wastafels en accessoires, tot tegels, badkuipen en douchecabines. Inmiddels heeft men 11 fysieke showrooms in Nederland en 3 in België. In Den Bosch staat een modern magazijn met 13.000m2 voorraad. Vanuit hier worden alle orders verstuurd. Hier zijn dagelijks 25 personen aan het werk. Er heerst een goede werksfeer en er wordt goed voor je gezorgd. Zo ontvang je werkkleding van het bedrijf, krijg je een eigen garderobe locker, en staat er gratis fruit, koffie, thee en chocomelk in de kantine.

Het gaat om fulltime werk van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 16.00 uur. Bij goed functioneren is dit een vaste baan.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je bent gemotiveerd en werkt nauwkeurig;
  • Je hebt bij voorkeur geen lange vakanties gepland;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in