+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Vaste baan als heftruck chauffeur (NL) Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van afwisselend werk en ben je actief? In de logistiek is elke dag anders. Van heftruck rijden tot orders controleren en picken. Dit doe je in een gezellig klein bedrijf. Werk je in ploegendienst? Dan krijg je extra geld. Ook krijg je de kans om trainingen te volgen en door te groeien. Plus, er is altijd tijd voor een praatje. Klinkt goed, toch? Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Het werken in de logistiek, dat is afwisselend en actief werk. Want wat kan je veel verschillende werkzaamheden hebben in de logistiek. Van heftruck chauffeur tot inpakken. Maar ook kwaliteit van de orders controleren en orderpicken aan de hand van een picklijst. Het hoort allemaal in jouw takenpakket. En dat allemaal in een klein logistiek bedrijf met Brabantse gezelligheid. Dat klinkt toch top!

Ben jij op zoek naar je vervolgstap in de logistiek? En wil jij een vaste baan? Lees dan snel verder, want ik kan jou daarbij helpen!

You need to speak Dutch fluently for this job.

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris tussen € 2600 en € 2800 per maand
  • Een vaste baan bij een logistiek bedrijf
  • Werk bij een bedrijf met Brabantse gezelligheid
  • Werk je ploegendienst? Dat betekent toeslagen!
  • Volg verschillende trainingen en cursussen
  • Kans op doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Als ervaren logistiek medewerker in de regio van Den Bosch, zijn er veel logistieke mkb-bedrijven die jou aan een hele leuke baan kunnen helpen. Een baan als allround magazijnmedewerker of als heftruck chauffeur, het is allemaal mogelijk. Het is wel belangrijk dat je:

  • Eigen vervoer hebt (een auto) om naar het bedrijf te komen
  • Vloeiend Nederlands spreekt
Wat ga je doen

In de rol van allround magazijnmedewerker heb je verschillende werkzaamheden. En juist dat maakt je baan ontzettend leuk. Wat wij vooral heel belangrijk vinden, is dat jij op je plek zit bij een bedrijf. Daarom willen we graag met jou in gesprek om de juiste baan voor jou te vinden. Of je nu lekker wil orderpicken, of als heftruck chauffeur aan de slag wil. Of dat je als allround magazijnmedewerker aan de slag gaat, we hebben het allemaal. Zodra we weten wat jij wil en belangrijk vind in een baan. Gaan we op zoek naar het bedrijf wat goed bij jou past. Klinkt toch goed? Jij vertelt ons je wensen en eisen en daarna hoef jij niks meer te doen. Dan gaan wij op pad om die baan voor jou te regelen.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Ben jij de inpakker / heftruck chauffeur / orderpicker oftewel de allround magazijn medewerker, die op zoek is naar een vaste baan? Super! Solliciteer dan snel. Wanneer ik je sollicitatie heb ontvangen, zal ik je bellen om alles met je door te nemen. Heb je nog vragen of twijfels, dan kan je altijd bellen of mailen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in