+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectondersteuner, Rijkswaterstaat Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.945 - € 3.954 p/m

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en regelen? Dan is de rol van projectondersteuner bij Rijkswaterstaat iets voor jou. Je werkt op een mooie locatie in Den Bosch/Roermond. Je krijgt een goed salaris, kunt zowel op kantoor als thuis werken en hebt flexibele werktijden. Reis je met het openbaar vervoer? Dat wordt volledig vergoed. Je maakt deel uit van een dynamisch project en werken bij Rijkswaterstaat staat goed op je CV. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

De hele dag ben jij in de weer, van alles en nog wat aan het regelen. En dat is juist waar jij goed in bent! Als projectondersteuner kun je bij de mooie locatie Den Bosch/Roermond van Rijkswaterstaat aan de slag. Wat kunnen wij bieden? Lees snel verder of solliciteer direct als projectondersteuner bij Rijkswaterstaat.

Wat bieden wij jou
  • Wauw! € 2945 tot wel € 3954 bruto per maand!💸
  • Op kantoor werken, maar ook thuis. ☕
  • 36 uur: 4x9 of gewoon 5 dagen!
  • Deelnemen aan een dynamisch project!
  • Ga je met het ov? 100% vergoeding!
  • Werken bij Rijkswaterstaat, staat goed op je CV!
Wie ben jij

Jij bent dé spin in het web, het organisatorische talent wat wij zoeken. Als project ondersteuner heb jij een helikopter view en heb jij de strakke deadlines goed in de gaten. Daarnaast sta jij sterk in je schoenen en laat jij je niet van de wijs brengen. Verder ben jij een kei in administratieve werkzaamheden en een agenda beheren is ook geen onbekend terrein.

  • Jij hebt al ervaring als project ondersteuner of management assistent
  • Jij hebt een afgeronde Mbo 4 opleiding
Wat ga je doen

Bij Rijkswaterstaat ga je als project ondersteuner diverse werkzaamheden uitoefenen. Onze eigen project ondersteuners noemen het een hele uitdagende en dynamische functie. Tip: Bekijk het filmpje hier onder!

Jij bent als project ondersteuner verantwoordelijk voor het ontlasten van het project-team. Jij en je skills zorgen dat nieuwe medewerkers worden aangemeld en alle ICT-benodigdheden ontvangen. Hierbij schrijf je ook een leuk stukje over de nieuwe medewerkers in de nieuwsbrief. Zo is iedereen weer op de hoogte van alle nieuwe gezichten!
Ook houd je de actie- en besluitlijsten bij, gaat alles volgens plan? Top!
Als project ondersteuner ben jij ook de verbindende factor: jij maakt afspraken en houdt de complexe agenda bij. Hieronder valt ook het organiseren van een teambuildingsactiviteit of juist een overleg. Buiten deze leuke werkzaamheden zijn er ook nog andere werkzaamheden, deze lichten wij toe in een gesprek!

Waar ga je werken

Rijkswaterstaat is een grote landelijke organisatie waar we regelmatig project ondersteuners voor zoeken. Op dit moment zoeken we een project ondersteuner voor Rijkswaterstaat in Den Bosch en Roermond. Hier ga je aan een leuk project werken, namelijk: A-wegen. Hierbij focussen ze zich op het renoveren van de wegen, maar ook het verbreden van de wegen. Hier komt veel bij kijken en als projectondersteuner zorg jij dat alle acties bijgehouden worden.

Als projectondersteuner voor het project A-wegen zit je op de vestiging van Rijkswaterstaat in Den Bosch, maar ook in Roermond. Beide zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook mag je thuiswerken, dus je zit niet de hele week op kantoor ;)

Sollicitatie

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Voldoe jij aan de gestelde eisen? Ja? Solliciteer en wie weet spreken wij elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in